P10 Lite (WAS-LX1A) Stock ROM nereden bulunur?

17643

Gelişen
Cihaz
Huawei
WAS-LX1A C02 (P10 Lite) için Stock ROM arıyorum ancak internette bulduğum linkler çalışmıyor. Cihaz eski olduğu için aradığımı bulamıyorum ancak elinde olan varsa bir ihtimal diye buraya sormak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HiSuite ile yüklenebiliyormuş galiba denediniz mi?
HiSuite ile android 8 den denemek için 7 ye düşürdüm şimdi yükselmeye çalıştığımda cihazınız güncel diyor erecovery den denedim getting package Info failed hatası alıyorum android 7 de takıldım bilseydim böyle hata vereceğini sürüm düşürmezdim sürüm düşürmeden önce erecovery çalışıyordu madem sürüm yükseltmesi vermiyo eski sürümü ne diye gönderdi HiSuite anlamıyorum

Android 7'nin kendi ayarlarından sistem güncellemesini denediniz mi?

Yani söylediğiniz C02 Avrupa Vodafone olarak gözüküyor ama birkaç sitede C432 var maalesef.

Yani söylediğiniz C02 Avrupa Vodafone olarak gözüküyor ama birkaç sitede C432 var maalesef.
Aynen halab tech' te var C02 o da uyar mı belli değil birde ücretli şuan çalıştığı için fazla kurcalamayım böyle kullanırım ileride bir şeyler denerim zaman ayırdığın için teşekkürler.

Telefonun tuş takımında ##2846579## tuşlayın. Veneer information deyin ve version info yerinin tamamını buraya atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…