WAS-LX1A C02 (P10 Lite) için Stock ROM arıyorum ancak internette bulduğum linkler çalışmıyor. Cihaz eski olduğu için aradığımı bulamıyorum ancak elinde olan varsa bir ihtimal diye buraya sormak istiyorum.
Download the official Huawei P10 Lite WAS-LX1A Stock Firmware ROM (Flash File) for your Huawei Mobile. We also provide all other Huawei Stock Firmware for free.
firmwarefile.com
Bu siteyi deneyebilirsiniz daha önce S3 mini 8200 için ROM'u burada bulmuştum.
Download the official Huawei P10 Lite WAS-LX1A Stock Firmware ROM (Flash File) for your Huawei Mobile. We also provide all other Huawei Stock Firmware for free.
firmwarefile.com
Bu siteyi deneyebilirsiniz daha önce S3 mini 8200 için ROM'u burada bulmuştum.
HiSuite ile android 8 den denemek için 7 ye düşürdüm şimdi yükselmeye çalıştığımda cihazınız güncel diyor erecovery den denedim getting package Info failed hatası alıyorum android 7 de takıldım bilseydim böyle hata vereceğini sürüm düşürmezdim sürüm düşürmeden önce erecovery çalışıyordu madem sürüm yükseltmesi vermiyo eski sürümü ne diye gönderdi HiSuite anlamıyorum
HiSuite ile Android 8'den denemek için 7'ye düşürdüm şimdi yükselmeye çalıştığımda cihazınız güncel diyor erecoveryden denedim getting package ınfo failed hatası alıyorum Android 7 de takıldım bilseydim böyle hata vereceğini sürüm düşürmezdim sürüm düşürmeden önce erecovery çalışıyordu madem sürüm yükseltmesi vermiyor eski sürümü ne diye gönderdi HiSuite anlamıyorum.
Aynen halab tech' te var C02 o da uyar mı belli değil birde ücretli şuan çalıştığı için fazla kurcalamayım böyle kullanırım ileride bir şeyler denerim zaman ayırdığın için teşekkürler.