P8Z68-V anakartta ışıklar yanıyor ancak sistem tepki vermiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DRAGON
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 374
  • Etiketler Etiketler
    sistem tepki

DRAGON

Uzman
Yeni satın aldığım anakartı uzay montajı olarak kurdum, ancak tornavida ile kısa devre yapmaya çalıştığımda sistem hiçbir tepki vermiyor.

Güç kaynağını kontrol edip, RAM'lerin yerini değiştirmeyi deneyin belki çözülür sorununuz hocam.
Bu ikisinden biri değilse sorun muhtemelen parçalardan birinde sorun olabilir, değişmesi gerekebilir.

Güç kaynağını kontrol edip, RAM'lerin yerini değiştirmeyi deneyin belki çözülür sorununuz hocam.
Bu ikisinden biri değilse sorun muhtemelen parçalardan birinde sorun olabilir.

Çok garip bir durum ama elimde olan iki işlemci ile de dört ayrı RAM ile de denedim hatta gerçekten parçalar mı bozuk deyip halihazırda olan anakartımla bu parçaları denedim hepsi sorunsuz çalışıyor.

Çok garip bir durum ama elimde olan iki işlemci ile de dört ayrı RAM ile de denedim hatta gerçekten parçalar mı bozuk deyip halihazırda olan anakartımla bu parçaları denedim hepsi sorunsuz çalışıyor.
Hangi ışık yanıyor Anakartta hocam? Arıza ışığı veriyor olabilir.

Hangi ışık yanıyor anakartta hocam?

Yeşil ışık yanıyor sadece bir de TPU açarsam onun ışığı yanıyor.

YouTube'da herhangi bir pin vs birbirine değiyorsa eğer sistem kısa devre olduğundan açılmaz gibi yorumlar var hep.

Ama anakartın görüntüde hiçbir sorunu yok ne altındaki RAM pinlerinde yamukluk var ne de başka bir şey.

Satıcıda gayet güvenilir aslında bana bütün test videolarını attı anakartın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt