Paint 3D nereden indirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 191
  • Etiketler Etiketler
    paint paint 3d

Rauf

Uzman
Microsoft can sıkıntısından desteğini kesmiş. Bana çok iyi geliyordu. İnternetten araştırdığımda genelde şu Paint 3D yükleme linkine yönlendiriyor. Hem YouTube'da aratınca bu link hem de Google'a paint-3d.com linkinden Google Drive yönlendiriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-01 210714.webp
    223,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüsü 2025-09-01 211012.webp
    171 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Hocam bildiğim legal bir indirme linki yok. Evet bence de uygulama işe yarardı ve normal Paint'ten kat kat daha kolaydı ve iyidi.

Powershell yönetici izni ile açılır ardından sırasıyla;
Get-AppxPackage Microsoft.MSPaint | Remove-AppxPackage

ve

Get-AppxPackage -allusers Microsoft.MSPaint | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "[imath]([/imath]_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

yazılır.

Bu linki denedim ben Microsoft Store atıyor uygulama kullanılmıyor diyor.

Hocam yayınlayanın profiline baktığımda en güncel bunu koymuş. Şu an Drive mı webarchive mi ona karar vermeye çalışıyorum.

Hocam yayınlayanın profiline baktığımda en güncel bunu koymuş. Şu an Drive mı webarchive mi ona karar vermeye çalışıyorum.

İkisi de çalışıyorsa fark etmez kurup geçin, yurt dışındaki forumlarda birçok kişi Windows güncellemesi yaparak otomatik kurulduğundan bahsediyor, önemli olan çalışan setup bulup kurabilmeniz.

İkisi de çalışıyorsa fark etmez kurup geçin, yurt dışındaki forumlarda birçok kişi Windows güncellemesi yaparak otomatik kurulduğundan bahsediyor, önemli olan çalışan setup bulup kurabilmeniz.

Sağ mı sol mu karar veremedim gitti. Solda en azından ismi ve logosu var. Archive'den indireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…