Amazon "Paket başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" ne anlama geliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peganeo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    amazon
Yer
Malatya
Merhaba, Amazon üzerinden yurt dışından bir ürün aldım. Dün gümrükten geçmiş ve sanırsam kargo firmasına teslim etmişler. Şimdi baktığımda başka bir firmaya aktarıldığı yazıyor. Takip kimliği ile takip etmek istediğimde böyle bir kod bulunmadı diyor.
Benim bölgeme Kolay Gelsin getirmediği için mi başka bir firmaya verilmiş? Şu anda taşımada mıdır?

Avrupa'da DHL veya UPS ile taşınıyor. TR'ye gelince de Kolay Gelsin'e (ekol) aktarılıyor. Olay bu.
Müşteri hizmetleri bana Kerry Logistics'in Türkiye'ye taşıdığını, Ekol'ün gümrük işlerini hallettiğini ve Kolay Gelsin'in teslimatı yaptığını ilettiler. Malatya'ya Kolay Gelsin getiriyor mu getirmiyor mu hatırlamıyorum. Depremden sonra çok şey değişti.

Bana da sadece DHL ve UPS ile çalışıldığını söylemişlerdi. Belki depodan depoya ya da satıcıdan satıcıya değişiyor olabilir. Kolay gelsin, Ekol'ün zaten. Onlar hallediyorlar ülke içindeki işlemleri evet ama kolay gelsin birçok yerde çalışıyor artık. Muhtemelen pazartesi ya da salı günü elinizde olur aldığınız şey.

Teslimat tarihi salı günü olarak gözüküyor. Satıcının yorumlarında 4 tane kargonun ulaşmadığı hakkında yorum vardı. Bundan dolayı biraz sorma gereksinimi duydum. Muhtemelen dediğiniz gibi pazartesi veya salı günü gelir. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…