Pakistan hükumeti, VPN kullanımının haram olduğuna dair fetva yayınladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11454
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 920
  • Etiketler Etiketler
    pakistan vpn
Bizde de var öyle kırıklar bizzat resim sanatıyla uğraşan biri olarak çok tepki gösterdim lakin sonrasında gülme tuttu bir daha izleyince.

Ne yalan söyleyeyim, cehenneme gideceksem resim çizip müzik dinleyerek gitmek isterim. Müzik özellikle tedavilerde bile kullanılan bir şeyken nasıl günah veya haram olabilir aklım almıyor.

Bizde de var öyle kırıklar bizzat resim sanatıyla uğraşan biri olarak çok tepki gösterdim lakin sonrasında gülme tuttu bir daha izleyince.

Videoda pek bir şey yok, kendisi de diyor, -zorlama yok-. Ben hayatımda beni kısıtlayacak kuralları olan şeylerle yaşamam, bundan kastettiğim kanunlar değil.

Öyle bir din ki her gördüğümde daha çok iğrençleşiyor ve insanı soğutuyorlar.
Yazan cidden iyi yazmış ve tanıtmış. Ülkesine de iyi turizm geliri getiriyor. O kadar yıl sonra bile kitabının hiç sorgulamayan fanları var ve çıkar elde etmek isteyenler her şekilde yorumlayabiliyor. Ben de çeşitli kitaplar okumayı seviyorum ama tek bir kitaba bu kadar da fan olunmaz ki. Shakespeare bile böyle sevilmedi.

Ülke Osmanlı yıkıldığında bunlara kalsaydı şimdi Afganistan'dan beter durumdaydık.

Ülkenin ismine bakınca zerre şaşırmıyorum: Pakistan İslam Cumhuriyeti

İslam'a göre haram içeriğe sahip web sitelere VPN'le girmek yasak ya da İslam'a göre suç olan eylemleri VPN ile yapmak yasak zaten Pakistan İslam konseyi bunu belirtmiş direkt VPN yasak dememiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
İslam'a göre haram içeriğe sahip web sitelere VPN'le girmek yasak ya da İslam'a göre suç olan eylemleri VPN ile yapmak yasak zaten Pakistan İslam konseyi bunu belirtmiş direkt VPN yasak dememiş.

VPN bir tek +18 sitelere girmek icin mi kullaniyor acaba? Veya IP adresini gizlemek, Farkli bir ulkeden bağlanıyormuş gibi göstermek veya pastebin, anonymous upload, Discord gibi de kullaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…