Hocam Technopat'ta şu anda beni epey bir insan linçliyor. Sırf "Saf güç isteyen oyunlarda AMD alınır. Eğer oyunda teknolojik gelişimler iyi yönde kullanıldıysa NVIDIA alınır." dediğim için orada herkes beni linçliyor. Ben durmuyorum bu soruyu sürekli soruyorum.
Çok kalıp geldi bana. Benim sistem beyaz ve siyah şekilde olduğu için güzel bir sanatsal eser olur mu bilemiyorum.
Hocam Technopat'ta şu anda beni epy bir insan linçliyor. Sırf "Saf güç isteyen oyunlar AMD alınır. Eğer oyunda teknolojik gelişimler iyi yönde kullanıldıysa NVIDIA alınır." dediğim için orada herkes beni linçliyor. Ben durmuyorum bu soruyu sürekli soruyorum.
Yok yok beyaz yanıyor merak etme. Güzel kart, ben memnunum. Hiç Palit ürün kullanmadım ama dediğim gibi, ikisi de aynı çip sonuçta sen de biliyorsun bunları. Kozmetik olarak Galax hoşuna gittiyse onu al o zaman. Fiyat farkları da yok aralarında zaten.
@Geraltın kılıcı , Bu arada bu ürün GamingGenTr'de daha ucuz. Hem daha ucuza almış olursun hem de daha güvenli bir satıcıdan almış olursun. Ben de Galax RTX 4060'ı GaminGenTR'den almıştım.
@Geraltın kılıcı , Bu arada bu ürün GamingGenTr'de daha ucuz. Hem daha ucuza almış olursun hem de daha güvenli bir satıcıdan almış olursun. Ben de Galax RTX 4060'ı GaminGenTR'den almıştım.