Palit 4060 vs Galax 4060

Bence güzel. Ben beğendim.

Çok kalıp geldi bana. Benim sistem beyaz ve siyah şekilde olduğu için güzel bir sanatsal eser olur mu bilemiyorum.

Düzenleme: @Geraltın kılıcı, ayrıca sonunda NVIDIA tarafına geçmene sevindim. AMD sorunlarıyla çok uğraşıyordun.
Hocam Technopat'ta şu anda beni epey bir insan linçliyor. Sırf "Saf güç isteyen oyunlarda AMD alınır. Eğer oyunda teknolojik gelişimler iyi yönde kullanıldıysa NVIDIA alınır." dediğim için orada herkes beni linçliyor. Ben durmuyorum bu soruyu sürekli soruyorum.

Hocam hangisinin görüntüsü hoşunuza gittiyse onu alın. Çok bir fark yok zaten.

Hocam hangisinin görüntüsü hoşunuza gittiyse onu alın. Çok bir fark yok zaten.
O zaman Galax'ı alıcam. Hem daha küçük hem de telefon uygulaması ile RGB kontrolü yapabiliyorum.

Ek: Bide görüntü olarak yarısı beyaz. Bu sebeple daha iyi bir görüntü elde etmiş olurum. Bu arada hocam 3-4 derecelik bir fark varsa Palit alayım.

Yanlış bilgi: Hocam RGB resmi var.

Orada LED diye yazıyormuş. LED olan yer kontrol edilemiyor mu?
Hayır RGB yok. "Geforce RTX" yazısındaki ışıklandırma da kontrol edilemiyor maalesef. Tam olarak bu ürünü kullanıyorum ben de.

Hocam hep beyaz yanıyorsa sorun yok. Beyaz değilse sorun.
Yok yok beyaz yanıyor merak etme. Güzel kart, ben memnunum. Hiç Palit ürün kullanmadım ama dediğim gibi, ikisi de aynı çip sonuçta sen de biliyorsun bunları. Kozmetik olarak Galax hoşuna gittiyse onu al o zaman. Fiyat farkları da yok aralarında zaten.

@Geraltın kılıcı , Bu arada bu ürün GamingGenTr'de daha ucuz. Hem daha ucuza almış olursun hem de daha güvenli bir satıcıdan almış olursun. Ben de Galax RTX 4060'ı GaminGenTR'den almıştım.

6 ay taksit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…