Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.427 Makaleler 3 Çözümler 113 Beğeniler 3.025 Yer Ankara 21 Ağustos 2024 #21 Geraltın kılıcı dedi: Ek: Fotoğraf atma imkanınız var mı? Ona göre değerlendirme yapayım. Genişletmek için tıkla... Kasa camı biraz kirli ama yine de belli oluyor. Geraltın kılıcı dedi: 6 ay taksit. Genişletmek için tıkla... Anladım.
Geraltın kılıcı dedi: Ek: Fotoğraf atma imkanınız var mı? Ona göre değerlendirme yapayım. Genişletmek için tıkla... Kasa camı biraz kirli ama yine de belli oluyor. Geraltın kılıcı dedi: 6 ay taksit. Genişletmek için tıkla... Anladım.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 21 Ağustos 2024 #22 Şişman Adam dedi: Kasa camı biraz kirli ama yine de belli oluyor. Eki Görüntüle 76634 Anladım. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten bazı videolar buldum. Galax'ın tasarımı resimde gösterildiği kadar iyi değilmiş. Epey bir çocuk işi gibi duruyor. Bu sebeple Palit alacağım. Umarım beyaz LED veya RGB özelliği vardır.
Şişman Adam dedi: Kasa camı biraz kirli ama yine de belli oluyor. Eki Görüntüle 76634 Anladım. Genişletmek için tıkla... Hocam internetten bazı videolar buldum. Galax'ın tasarımı resimde gösterildiği kadar iyi değilmiş. Epey bir çocuk işi gibi duruyor. Bu sebeple Palit alacağım. Umarım beyaz LED veya RGB özelliği vardır.
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.427 Makaleler 3 Çözümler 113 Beğeniler 3.025 Yer Ankara 21 Ağustos 2024 #23 @Geraltın kılıcı , Hangisini beğeniyorsan onu al tabii ki. Keyfine karışamayız.