taylank Becerikli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 269 Beğeniler 34 19 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar hazır sistem alıyordum. Normal model gitmiş. V1 eklemişler özelleştirmeye. V1 daha mı iyi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025
Arkadaşlar hazır sistem alıyordum. Normal model gitmiş. V1 eklemişler özelleştirmeye. V1 daha mı iyi?
KS KS taylank Becerikli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 269 Beğeniler 34 19 Ağustos 2025 #11 taylank dedi: S de RGB yok demişti. Onu hatirliyorum Genişletmek için tıkla... Ama net bi şekilde v1 normalden daha iyi dedi temsilci. Şuan canlı destek yok tekrar soramiyorum. Artı 0 Eksi
taylank dedi: S de RGB yok demişti. Onu hatirliyorum Genişletmek için tıkla... Ama net bi şekilde v1 normalden daha iyi dedi temsilci. Şuan canlı destek yok tekrar soramiyorum.
L LiteraryCrawL Uzman Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 611 Çözümler 4 Beğeniler 317 19 Ağustos 2025 #12 taylank dedi: S de RGB yok demişti. Onu hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... S zaten rezil ya onu direkt sal derim. Fiyat farkının çok olması gerek tercih edilebilmesi için. Artı 0 Eksi
taylank dedi: S de RGB yok demişti. Onu hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... S zaten rezil ya onu direkt sal derim. Fiyat farkının çok olması gerek tercih edilebilmesi için.
L LiteraryCrawL Uzman Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 611 Çözümler 4 Beğeniler 317 19 Ağustos 2025 #13 taylank dedi: Ama net bir şekilde V1 normalden daha iyi dedi temsilci. Şu an canlı destek yok tekrar soramiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben soracağım şimdi. Artı 0 Eksi
taylank dedi: Ama net bir şekilde V1 normalden daha iyi dedi temsilci. Şu an canlı destek yok tekrar soramiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben soracağım şimdi.
KS KS taylank Becerikli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 269 Beğeniler 34 19 Ağustos 2025 #14 LiteraryCrawL dedi: S zaten rezil ya onu direkt sal derim. Fiyat farkının çok olması gerek tercih edilebilmesi için. Genişletmek için tıkla... Evet s dusunmuyorum kesinlikle. Artı 0 Eksi
LiteraryCrawL dedi: S zaten rezil ya onu direkt sal derim. Fiyat farkının çok olması gerek tercih edilebilmesi için. Genişletmek için tıkla... Evet s dusunmuyorum kesinlikle.
L LiteraryCrawL Uzman Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 611 Çözümler 4 Beğeniler 317 19 Ağustos 2025 #15 LiteraryCrawL dedi: Ben soracağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Sıra ilerlemiyor, öğle arası falan olabilir. Artı 0 Eksi
LiteraryCrawL dedi: Ben soracağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Sıra ilerlemiyor, öğle arası falan olabilir.
KS KS taylank Becerikli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 269 Beğeniler 34 19 Ağustos 2025 #16 LiteraryCrawL dedi: Sıra ilerlemiyor, öğle arası falan olabilir. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri,beklettigimiz için özür dileriz diyor Artı 0 Eksi
LiteraryCrawL dedi: Sıra ilerlemiyor, öğle arası falan olabilir. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri,beklettigimiz için özür dileriz diyor
KS KS taylank Becerikli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 269 Beğeniler 34 19 Ağustos 2025 #17 LiteraryCrawL dedi: Sıra ilerlemiyor, öğle arası falan olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben game garajı aradım orada bana dediler artık Gaming Pro modeli ve v1 üretilmeyecek, Stoğa girmeyecek ve üretim sadece s'den devam edilecek. Artı 0 Eksi
LiteraryCrawL dedi: Sıra ilerlemiyor, öğle arası falan olabilir. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben game garajı aradım orada bana dediler artık Gaming Pro modeli ve v1 üretilmeyecek, Stoğa girmeyecek ve üretim sadece s'den devam edilecek.
L LiteraryCrawL Uzman Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 611 Çözümler 4 Beğeniler 317 19 Ağustos 2025 #18 taylank dedi: Şimdi ben GameGaraj'ı aradım orada bana dediler artık gaming Pro modeli ve V1 üretilmeyecek, stoka girmeyecek ve üretim sadece S'den devam edilecek. Genişletmek için tıkla... Vallahi yazık. S modelini de normal gamingpro fiyatından satacaklar. Artı 0 Eksi
taylank dedi: Şimdi ben GameGaraj'ı aradım orada bana dediler artık gaming Pro modeli ve V1 üretilmeyecek, stoka girmeyecek ve üretim sadece S'den devam edilecek. Genişletmek için tıkla... Vallahi yazık. S modelini de normal gamingpro fiyatından satacaklar.
KS KS taylank Becerikli Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 269 Beğeniler 34 19 Ağustos 2025 #19 LiteraryCrawL dedi: Vallahi yazık. S modelini de normal gamingpro fiyatından satacaklar. Genişletmek için tıkla... Ben açıkçası şuan telefondan yaziyorim. Uygun deglim ama konu acil. Siz müsaitseniz bu konunun doğruluğunu teyit edebilir misiniz Artı 0 Eksi
LiteraryCrawL dedi: Vallahi yazık. S modelini de normal gamingpro fiyatından satacaklar. Genişletmek için tıkla... Ben açıkçası şuan telefondan yaziyorim. Uygun deglim ama konu acil. Siz müsaitseniz bu konunun doğruluğunu teyit edebilir misiniz
L LiteraryCrawL Uzman Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 611 Çözümler 4 Beğeniler 317 19 Ağustos 2025 #20 taylank dedi: Ben açıkçası şu an telefondan yaziyorim. Uygun değilim ama konu acil. Siz müsaitseniz bu konunun doğruluğunu teyit edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir, üretimden kalkmasada Türkiye'ye gelmeyebilir. İnchesap gibi yerler zaten bu s modellere geçtiler Gainward içinde aynısı geçerli. Artı 0 Eksi
taylank dedi: Ben açıkçası şu an telefondan yaziyorim. Uygun değilim ama konu acil. Siz müsaitseniz bu konunun doğruluğunu teyit edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir, üretimden kalkmasada Türkiye'ye gelmeyebilir. İnchesap gibi yerler zaten bu s modellere geçtiler Gainward içinde aynısı geçerli.