Windows XP

Başarılı
Merhaba, Palit NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti Ekran Kartı buldum. Bulabildiğim ucuz ekran kartı olduğundan dolayı almayı düşünüyorum. MSI 5070 Ti ile arasında 12 bin lira kadar fark var. İkisinin farkını araştırdım OC yokmuş Palit'in kartında. OC gibi bir amacım yok. Palit'in kartı alınır mı? Galiba bir tık soğutması kötüymüş.

Merhaba, Palit NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti Ekran Kartı buldum. Bulabildiğim ucuz ekran kartı olduğundan dolayı almayı düşünüyorum. MSI 5070 Ti ile arasında 12 bin lira kadar fark var. İkisinin farkını araştırdım OC yokmuş Palit'in kartında. OC gibi bir amacım yok. Palit'in kartı alınır mı? Galiba bir tık soğutması kötüymüş.

GamingPro-S almanız taraftarı değilim. Soğutması bir tık değil bayağı kötü.
İnce bir blok ve 4 ısı borulu. V1 olsa sınırdan "tamam" diyebilirim(z). O da fiyatına bağlı tabii ki.

Bütçeyi biraz zorlayıp şunu almak çok daha mantıklı; https://share.google/PObUfwsOTI3moDVej

OC ibarelerine kanmayın hepsi acemilerin aklını çelmek için bir pazarlama stratejisi. Alınabilir fiyatı uygunsa eğer ama hangi Palit onu belirtmemişsin.

Ben Hepsiburada'dan alabileceğim çünkü 9 taksit yapabildiği için o kadar imkanım var. Mesela satıcısı Hepsiburada olduğu için güvenip alabileceğim. Bir de bunu bulduydum Palit'den sonra ucuz olan.

Üstteki önerilen PNY daha iyidir. İlk çıkan Palit ile bu Palit bir değil bu daha kötü.

55K asla ve asla 5070 Ti modeline verilmez hele ki Ventus için direkt uzaklaşılır.

20K daha ucuza bunu alabilirsiniz. 9 ay peşin fiyatına taksit imkanı da var aradaki fiyat farkına zaten hiçbir şekilde değmez.

Ha illa 5070 Ti alacağım taksit olarak 9 ay olsun derseniz de:

En azından 8-9K daha düşük fiyata gelir.