Prime özel indirimi. Ciktigindan beri en ucuz fiyat.
Top tier bir model. 32K'ya Galax SG yerine kesinlikle 1K farkla tercih edilebilecek bir model.
Vade farksız 6 taksit imkanı mevcut.
Kristalimsi yapisi bile beni kendisine cekiyor valla.
"Alamanyalarda" yaşasaydık belki bir şey derdim de yılbaşı öncesi para bekletmenin pek anlamı yok gibi. Yarın bir kanun daha cikar her an her sey olabilir hocam. Gördüğü en dip fiyat. Daha düşeceğini sanmiyorum ama dediğim gibi bu benim fikrim. Karar vermek size kalmış. 35-36K bandında bile önerdiğim bir model.
"Alamanyalarda" yaşasaydık belki bir şey derdim de yılbaşı öncesi para bekletmenin pek anlamı yok gibi. Yarın bir kanun daha cikar her an her sey olabilir hocam. Gördüğü en dip fiyat. Daha düşeceğini sanmiyorum ama dediğim gibi bu benim fikrim. Karar vermek size kalmış. 35-36K bandında bile önerdiğim bir model.
@2254 Sizde kaynak varsa atabilir misiniz hocam benim elimde şu anlık bir şey yok.
Soğutma ve iç kalite farkı var diye biliyorum. Faz sayısında da farklar olabilir.
@2254 sizde kaynak varsa atabilir misiniz hocam benim elimde şu anlık bir şey yok.
Soğutma ve iç kalite farkı var diye biliyorum. Faz sayısında da farklar olabilir.