Palm Jumeirah Sahili | iPhone 16 Pro Max

Gökyüzündeki o ışık parlamalarını almak ve daha kontrastlı bir fotoğraf elde etmek için manuel olarak parlaklığı biraz kısabilirsin fotoğrafı çekerken. Farkı göreceksin.

Ben ne zaman böyle bir hayat yaşayacağım?
Öyle hayatlar var ki çoğu insanın senin hayatında senin için sıradan olan bir şeyi hayal ettiğini çok net bir şekilde söyleyebilirim. Elindekinin kıymetini bilmek, olabiliyorsa koşulları biraz daha ileri taşıyabilmek kıymetli bir şey. Herkesin hayatı farklı ancak herkesin sınavı da farklı.

Gökyüzündeki o ışık parlamalarını almak ve daha kontrastlı bir fotoğraf elde etmek için manuel olarak parlaklığı biraz kısabilirsin fotoğrafı çekerken. Farkı göreceksin.
Teşekkür ederim, sonraki fotoğraflarda bunu da göz önünde bulunduracağım.
Bu gezi benim için de beklenmedik oldu aslında, fakir edebiyatı asla yapamam ancak ultra lüks bir hayat da yaşadığımı söyleyemem. Ne zaman ne fırsatların karşınıza çıkacağından asla emin olamazsınız hocam, sakın depresif olmayın bu konularda.

Son düzenleme:
Ben göremedim 2. seçeneği hiç.
Var, sadece umutsuzluğa, karamsarlığa düşmeden ilerlemen gerekiyor. Şu toprağı kazıp son noktada bırakan adam çizimi vardı, elmasa gelmek üzereyken. İşte bırakmamak gerekiyor. Sürekli denersin, istersen defalarca başarısız ol, en azından o yolda ilerle.

Daha demin bir baskasinin hayatiyla dalga gecerken simdi de boyle bir sey yazman ne kadar da ironik. Once insanlara karsi olan tutumuna bi cekiduzen vermen gerekiyor. Sonra Valorant'ta aldigin ceza icin gecenin korunde forumda konu acmaman gerekiyor. En sonunda da cocuklugundan beri bir alanda uzmanlasmadiysan veya ustun yetenekli olarak dogmadiysan Turkiyede bir yerlere gelmek isteyen herkes gibi iyi bir universite icin ders calismak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…