Kuzenimle karşılaştırma yaptık. Sadece soruların yerleri değişik. Matematikle yaptık bunu. Almayın, pişman olursunuz. Bir kereye mahsus alınabilir ama bir sonraki seneye almak değmez. Çünkü aynı sorular.
Başlık biraz yanlış olmuş. Yeni basımı önermiyorum demek daha doğru olurdu bence. Ayrıca Palme TYT - AYT fark etmeksizin kimya ve biyolojide en iyi 3 kitaptan biri.
Hocam zaten bu kitaplar sınava 1 kere hazırlanan insanları düşünerek tasarlanır. Neden her sene tamamen farklı sorular hazırlasınlar müfredat ve soru tarzı aynı olduğu sürece?
Hocam zaten bu kitaplar sınava 1 kere hazırlanan insanları düşünerek tasarlanır. Neden her sene tamamen farklı sorular hazırlasınlar müfredat ve soru tarzı aynı olduğu sürece?
Kuzenimle karşılaştırma yaptık. Sadece soruların yerleri değişik. Matematikle yaptık bunu. Almayın, pişman olursunuz. Bir kereye mahsus alınabilir ama bir sonraki seneye almak değmez. Çünkü aynı sorular.
Her kitap böyle. Bilgi, Sarmal, AYT, kimya kitabım meğer 2022 basımmış. Şuan kimyasal tepkimelerde hıza kadar çözdüm. Video çözüm uygulamasında daha bir tane farklı soru bile görmedim. Hepsi aynı, hiçbir değişiklik yok.