PC'yi yeniden başlattım ama USB bağlayınca ekranda "USB power is supplied from the connected device. Please turn off the power when charging." yazısı gitmiyor ve webcam olarak hiçbir uygulamada görüntü vermiyor.
Windows 11 Insider. Konuyu araştırıyorum...
Yahu zaten yazılım indirmek için seri numarası isteyen Japon kafası kadar uçuk bir kafa yok. Manyak mısınız oğlum siz?
Capture kart kullanacağım gibi, yapılan yoruma bakacak olursak:
Hiçbir zaman düzgün çalışmasını sağlayamadım. Panasonic'in web kamerası için çözümü “canlı görüntü kullanın ve OBS sanal web kamerası ile pencereyi kaydedin” oldu - aksi takdirde tak ve çalıştır sürücüsü yazabilecekleri bir şey için saçma bir çözüm gibi görünüyor. Eğer kameranızı web kamerası olarak kullanmak istiyorsanız, kendinizi bu zahmetten kurtarın ve bir yakalama kartı edinin.
Var. Kapadım fakat değişen bir şey olmadı. Sorun aslında ekranda çıkan uyarı değil de muhtemelen yazılımın güncellenmemesinden dolayı Windows 11 ile uyumsuz olmasından kaynaklanıyor.
Farklı bir USB kablosu denediniz mi? Ki denemişsinizdir. Bizde aynı şekil "Sony a7r II" kullanırken 10 farklı kablo denedik görüntü aktarım sorunumuz vardı. En son bir telefoncudan aldığımız kablo sorunsuz çalışıyordu.
Gözden kaçmış olabileceği düşüncesiyle, tether yazılımına bağlanırken ayarlar menüsünden "PC tether" modunu açmanız gerektiğini söylüyorlar.
Ek olarak aşağıdaki kablo tarzı bir kablo kullanıyorduk.
Yakınızda bir Mac cihaz var ise aynı işlemleri onda da deneyebilir misiniz?
Dediğiniz gibi Windows 11 ile uyumsuz veya direkt Windows ile uyum sorunu çıkarıyor.