Pandemi dönemini özlüyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 169

Paul

Tanınmış Üye
Konu başlığı biraz farklı algılanabilir. "Kardeşim insanların öldüğü bir dönemi neden, nasıl özleyelim?" diyebilirsiniz. Ben pandemi döneminde evde sabahtan akşama kadar oyun oynadığımız dönemi özleyip, özlemediğinizi soruyorum. Şahsen ben çok özledim.

Şöyle geriye dönüp baktığım zaman bir çok şey yapabilirmişim diyorum, hayatta elimize bir daha gecmeyecek türden bol bol zamanımız vardi.

Bunun dışında ailemden birkaç kişiyi kaybettim, babamın da aylarca yoğun bakımda kaldığı bir zamandı.

Ne güzel, iyi dinleniyorduk. Bu yönden özlüyorum ama fitness konusunda özlemiyorum. Vücudum hareket etmediği için kilo alıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünyanın en büyük fırsatlı zamanları. Her türlü fırsat vardı. Daha o zaman lise öğrencisiydim o dönem arkadaşım e-ticaret fikrini ortaya atmıştı. O oradan girip, milyon parasını kazandı keyfine bakıyorken ben daha hayatın başındayım.

Sosyallik olarak bile buhran bir dönem olabilir.

Yani özlemiyor değilim o online dersleri, ders esnasında oyun oynamaları, arkadaşlarla Zoom'da Brawl Stars Among Us vesaire oynamak çok sarıyordu ancak sürekli eve kapanmak, dışarı çıkamamak, aile sürekli evde olduğundan sürekli tartışmak falan bunlar zor şeylerdi.

Geri
Yukarı Alt