Şişman Adam 101 Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.709 Makaleler 5 Çözümler 161 Beğeniler 3.465 Yer Ankara Bugün 19:25 #1 Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak, neler duyacağız. Haberdeki hukuk bürolarından bağımsız söylüyorum. Yahu müvekkilimin kredi/kredi kartı borcu sebebiyle beni bile arayan hukuk büroları oluyordu. Haber kaynağı: "Yasa dışı panel sistemi" soruşturması: 31 avukat hakkında gözaltı kararı | T24
Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak, neler duyacağız. Haberdeki hukuk bürolarından bağımsız söylüyorum. Yahu müvekkilimin kredi/kredi kartı borcu sebebiyle beni bile arayan hukuk büroları oluyordu. Haber kaynağı: "Yasa dışı panel sistemi" soruşturması: 31 avukat hakkında gözaltı kararı | T24
Emir 101 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.176 Makaleler 10 Çözümler 88 Beğeniler 4.082 Bugün 19:26 #2 İyi yapmışlar. Umarım suçlu olan herkesi derdest ederler.
Andrea Kimi Antonelli 101 Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.239 Çözümler 4 Beğeniler 615 Bugün 19:49 #3 Şişman Adam dedi: Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak, neler duyacağız. Haberdeki hukuk bürolarından bağımsız söylüyorum. Yahu müvekkilimin kredi/kredi kartı borcu sebebiyle beni bile arayan hukuk büroları oluyordu. Haber kaynağı: "Yasa dışı panel sistemi" soruşturması: 31 avukat hakkında gözaltı kararı | T24 Genişletmek için tıkla... İnşallah hepsini alırlar.
Şişman Adam dedi: Bakalım ilerleyen zamanda neler olacak, neler duyacağız. Haberdeki hukuk bürolarından bağımsız söylüyorum. Yahu müvekkilimin kredi/kredi kartı borcu sebebiyle beni bile arayan hukuk büroları oluyordu. Haber kaynağı: "Yasa dışı panel sistemi" soruşturması: 31 avukat hakkında gözaltı kararı | T24 Genişletmek için tıkla... İnşallah hepsini alırlar.
avkila.tech Uzman Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 660 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 496 Bugün 20:03 #4 Panel kullanan avukat mı olur la