Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha önce konu açmıştım. Şikayet etsem yetkili kişiler ilgilenir denmişti. Yarın kimlik kartımı yenilettirmeye gideceğim için bahane olmuş olur benim için. Uğraşmaya değer mi? Yoksa boş iş mi?
Daha önce konu açmıştım. Şikayet etsem yetkili kişiler ilgilenir denmişti. Yarın kimlik kartımı yenilettirmeye gideceğim için bahane olmuş olur benim için. Uğraşmaya değer mi? Yoksa boş iş mi?
Ben şahsen uğraşırım çünkü sen uğraşmazsan, ben uğraşmazsam bunlar daha da çoğalacak. Geneli velet, zaten annesi babası anlamak isteyecek; boş ver, sonuna kadar git.
Yeteri kadar kanıt topladıysanız uğraşın, panel bulan kendini sanalın kralı zannedip güç zehirlenmesi yaşıyor. Uzlaşma esnasında anasının babasının gözünün önünde panelcinin ağladığını görün.
Emniyeti arayıp siber suçlara bağlanın durumu anlatın. Eğer kanıtlarınız varsa yardımcı olmak zorundalar. Bunun dışında kişisel bilgilerinizin veletler tarafından ortalıkta dolaştırılması ve size şantaj, tehdit adı altında kullanılması tamamıyla suç. Hakkınızı arayın. Yaşı da küçükse biraz da aileler ilgilensin artık.
Olayın nerede yaşandığına bağlı, Discord gibi bir platformda yaşandıysa ve hiçbir bilgisini bilmiyorsan oradan birşey çıkmaz. Discord veri vermiyor, davayı açarsın yetkililer talep eder ama yıllar geçer sen evlenirsin anca dava sonuçlanır.