Böyle bir banka için çok az para. Genel para hakkında yorum yapmadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Omerta Silenzio
Başarılı
Bilgilendirme için teşekkürler hemen satın alıyorum.
Ethem Efe
Üstün
Anladım dalga geçiyorum sadeceBöyle bir banka için çok az para. Genel para hakkında yorum yapmadım.
CyHaN_Atalay
Uzman
Gemini'ye satışının ne zaman gerçekleşeceğini sordum;
Satılmasındaki mantık ne acaba? Şirketi kuran kişi yüzünden bu olaylar mı yaşandı ki? Yani bilmem birkaç malum kişi yasadışı bahşiş oynadı bununla bağlantısı yoktur herhalde şirketin asıl sahibinin. Bu bildiğin "kimse görmeden..." aktivitesi
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Şu ininali açsınlar be artık 
İlk internet alışverişimde ininal kullanmıştım 5 liraya kart 20 liraya CS:GO mu ne almıştım sanırım ne günlerdi şimdi gene 14 15 yaşlarıma dönsem ne para olacak ne de o parayı kullanabileceğim bir platform. AWP seçkin yapım bile almıştım. Bunlar milletin mutlu olmasını istemiyor sonra da ... ile mücadele ediyormuş gibi yapıyor asıl sorun gençlerin problemleri neden oraya yönlendikleri değil bende açılmasından yanayım bizde bir zamanlar çocuktuk.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Kanka tek kullanma amacım internetten alısveristi hic kumar falan oynamadım, zaten ininal bu tur seyleri pek yapamıyordu iban isleri olmadıgı icin.İlk internet alışverişimde ininal kullanmıştım 5 liraya kart 20 liraya CS:GO mu ne almıştım sanırım ne günlerdi şimdi gene 14 15 yaşlarıma dönsem ne para olacak ne de o parayı kullanabileceğim bir platform. AWP seçkin yapım bile almıştım. Bunlar milletin mutlu olmasını istemiyor sonra da ... ile mücadele ediyormuş gibi yapıyor asıl sorun gençlerin problemleri neden oraya yönlendikleri değil bende açılmasından yanayım bizde bir zamanlar çocuktuk.