Gemini'ye satışının ne zaman gerçekleşeceğini sordum;

Satılmasındaki mantık ne acaba? Şirketi kuran kişi yüzünden bu olaylar mı yaşandı ki? Yani bilmem birkaç malum kişi yasadışı bahşiş oynadı bununla bağlantısı yoktur herhalde şirketin asıl sahibinin. Bu bildiğin "kimse görmeden..." aktivitesi 😂

İlk internet alışverişimde ininal kullanmıştım 5 liraya kart 20 liraya CS:GO mu ne almıştım sanırım ne günlerdi şimdi gene 14 15 yaşlarıma dönsem ne para olacak ne de o parayı kullanabileceğim bir platform. AWP seçkin yapım bile almıştım. Bunlar milletin mutlu olmasını istemiyor sonra da ... ile mücadele ediyormuş gibi yapıyor asıl sorun gençlerin problemleri neden oraya yönlendikleri değil bende açılmasından yanayım bizde bir zamanlar çocuktuk.

İlk internet alışverişimde ininal kullanmıştım 5 liraya kart 20 liraya CS:GO mu ne almıştım sanırım ne günlerdi şimdi gene 14 15 yaşlarıma dönsem ne para olacak ne de o parayı kullanabileceğim bir platform. AWP seçkin yapım bile almıştım. Bunlar milletin mutlu olmasını istemiyor sonra da ... ile mücadele ediyormuş gibi yapıyor asıl sorun gençlerin problemleri neden oraya yönlendikleri değil bende açılmasından yanayım bizde bir zamanlar çocuktuk.
Kanka tek kullanma amacım internetten alısveristi hic kumar falan oynamadım, zaten ininal bu tur seyleri pek yapamıyordu iban isleri olmadıgı icin.