Papara açıldı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 889
  • Etiketler Etiketler
    papara

GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Papara'ya biliyorsunuz operasyon düzenlendi ve şu anlık kapalı. Fakat az önce uygulamaya girmeye çalıştığımda girebildim. Bütün işlemler çalıştı bende. Sizde de öyle mi merak ettim. Düzenleme şu an açılmamaya başladı tekrardan, sadece arada bir giriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamaya giriyor ama işlem yapılmıyor. Eğer QR ile para çek özelliği çalışıyorsa mutlaka fazla paranız varsa en yakın Akbank ATM'den çekin.

Gerekli yanıt verilmiş, Papara açılırsa siz Papara’dan devam edecek misiniz?

İfadeler: GTR
2 yıl önce iyi ki kapatmışım Papara hesabımı.

İfadeler: GTR
18 olur olmaz kapatmıştım Papara hesabımı. İyi ki kapatmışım. Bayağı bir yıl geçti ve bir kere bile tekrar indirmeyi düşünmedim. Açılsa bile kullanmamak daha iyi olur. Zaten şu an kapalı gözüküyor halen.

Maalesef para yatırım hesabında ve ana hesaba aktaramadım. En azından çok para yoktu 400 TL falan vardı.

Kapalı hala. Ben hesaptaki 300 lirayı trendyolda harcayabildim ama kardeşim 3500 lira bırakmış. Benim papara hesabına atabildi ama ben ziraate çekemiyorum.

Bu saatten sonra hiçbir ön ödemeli karta hatta direk bankalara güvenmeyin. Bugün ininal papara yarın ziraat iş bankası. Yasal olarak paraya el koymuyorlar ama bloke uzun süre kaldırılmadığı için fiilen paraya çökmüş oluyorlar. Yasal her tür boşluğu kullanıyorlar aynı siyasilerin içeride tutulması gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…