Papara açılmıyor

DarkMen

Yetkin
Merhaba arkadaşlar 5-10 dakikadır Papara'ya girmeye çalışıyorum lakin giriş yapmıyor. Silip yükledim hala aynı sorun mevcut. Müşteri hizmetlerini aramak istediğim de de hat meşgul diyor. Sizde de öyle mi? Not: Site üzerinden de giriş yapmak istediğimde SMS gelmiyor.

Bende de açılmıyor, Papara yazılı gri ekranda kalıyor.

Evet, genel sorun gibi görünüyor. Bekleyeceğiz mecbur. Cevabınız için teşekkür ederim.
Edit: An itibariyle site üzerinden giriş sağlayabildim (SMS geldi). Ancak uygulama üzerinde hala bağlantı sorunu mevcut.

Ben de şimdi giriyorum şifre yanlış diyor. Bu durum sizde de var mı yoksa sadece bana mı şifre doğru olduğu halde yanlış diyor?

Ben de şimdi giriyorum şifre yanlış diyor. Bu durum sizde de var mı yoksa sadece bana mı şifre doğru olduğu halde yanlış diyor?
Arada giriyor gibi oluyor sonra bilgilerin kontrol ediliyorda kalıyor, bazen şifre yanlış diyor bende de.

Çok yavaş 2 saat önce 10 dk bekleyerek para gönderebildim.

Genel sorunmuş, bazı siteler haber girmiş bile. Kendileri de farkındalar.

Sorun çözülmüş gibi görünüyor. Ne site, ne SMS ne de uygulama kısmında herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…