İyi akşamlar. Papara'yı tek kullanma amacım birçok sanal kart oluşturup App Store vs. ödemeleri kategorilere göre ayırmaktı. O da kapanınca ne yapacağımı bilemedim. Kendi bankamdaki sanal kart olayı biraz karışık geldiğinden bu tarz bir banka arıyorum. Ne önerirsiniz? Nays benzer midir?
Nays → Türkiye İş Bankası Tosla → Aköde A.Ş. / Akbank
Dijital Bankalar
Enpara Bank → Enpara Bank A.Ş FUPS Bank → FUPS Bank A.Ş. (Bağımsız dijital banka, BDDK lisanslı) Colendi Bank → Colendi Bank A.Ş. (Colendi Teknoloji A.Ş. iştiraki) Ziraat Dinamik Banka → Ziraat Dinamik Banka A.Ş. (Ziraat Bankası iştiraki) Hayat Finans Bank → Hayat Finans Katılım Bankası A.Ş Adil Katılım Bankası → Adil Katılım Bankası A.Ş. (BDDK lisanslı, dijital katılım bankası)...
Paycell'i kesinlikle incele, Turkcell'in (Devlet kendi kendine operasyon yapmaz herhalde) ayrıca kampanyaları orta ve IBAN var. Kartı da Turkcell şubelerinden 20 liraya alabilirsin.
Paycell'i kesinlikle incele, Turkcell'in (Devlet kendi kendine operasyon yapmaz herhalde) ayrıca kampanyaları orta ve IBAN var. Kartı da Turkcell şubelerinden 20 liraya alabilirsin.
Teşekkürler. Kartlık bir işim yok ama birkaç tane sanal kart açılabiliyorsa çok işime gelir. Nays ve Tami'de bu yok. Papel'de kimliği doğrulatamadım bir türlü.