Ziraat kartı öneririm, banka hesabı açmak istemiyorsanız ya da öyle bir imkânınız yoksa, yukarıda arkadaşların dediği gibi Tami ya da Tosla kullanabilirsiniz.
Kesinlikle sadece para transferi için kullanılıyorsa kullanılır; fakat benim gibi kart çıkartma sebebi web ödeme vs. olanlar için alternatiflerine bakılmalı.
Neyi yapmış mesela? Yukarıda attığım görsel resmi uygulamasından alıntı. Adamlar bile henüz düzeldi yazmamış, sadece para atıp para çekiyorsun. Yatırım işini de geç zaten, şu kartla yatırım yapacak 1 kişi yok.
Neyi yapmış mesela? Yukarıda attığım görsel resmi uygulamasından alıntı. Adamlar bile henüz düzeldi yazmamış, sadece para atıp para çekiyorsun. Yatırım işini de geç zaten, şu kartla yatırım yapacak 1 kişi yok.
Papara resmi uygulamasında paylaşılan duyuruya göre yatırım ve para transferi işlemleri düzelmiş. Alta da not yazmışlar alışveriş için çalışıyoruz falan diye.
Papara resmi uygulamasında paylaşılan duyuruya göre yatırım ve para transferi işlemleri düzelmiş. Alta da not yazmışlar alışveriş için çalışıyoruz falan diye.
Kayyum atandı. Papara'da kartla web ödeme çalışmıyor diye biliyorum. Eski güvenilirliğine kavuşmadı, çoğu insan alternatiflere geçti. Eski Papara gibi değil, bazı şeyler yapılamıyor. Şahsen ben tamiye geçtim memnunum.