Papara güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Great Eagle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 524

Great Eagle

Yetkin
Dostlar Papara'ya kayyum atanmasının ardından hesabım hiç incelenmedi ama yine de güvenemeyip kullanmayı bırakmıştım.

Bugün Ziraat banka kartımdan FM 26 ön siparişi verecektim fakat anlamadığım bir şekilde ön sipariş veremedim banka izin vermedi. Muhtemelen belirli bir miktarın üzerinde olduğu için fiyatı bloke koydu. Ben de parayı Papara'ya aktarıp Papara üzerinden satın almak zorunda kaldım oyunu.

Papara'yı bu gibi hızlı işlemler için kullanabilir miyim? Yoksa tamamen hesabımı kapatmalı mıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilirlik olarak neyden kastediyorsunuz? Yani ön ödemeleri kartlarda olaylar olduğunda bu süreç sancılı olabiliyor örneğin kapanan firma olarak İninal, hala parasını alamamış olan kişiler var fakat Papara artık çok büyüdü para işlemlerinde sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hızlı işlemler için kullanabilirsiniz ama ön ödemeleri kart firmalarında 100 bin lira gibi büyük paralar bırakmayın bir zahmet.

Oyun satın alımı, oyun içi satın alımlar ve YouTube Premium, Netflix, Spotify gibi aboneliklerinin parasını ödemek için birebir. Güvenilir bir sistem kayyum atanması bir şeyi değiştirmiyor. Ben kullanıyorum ayda içine 1000 lira para gönderiyorum sonra varlığını unutuyorum kartın. O süreç esnasında aboneliklerim otomatik yenileniyor.

Papara cashback açısından artık mantıklı değil. Parolapara, Papel, Sipay, İyzico, UPTION gibi alternatifler varken Paparaya bakılmaz.

Papara cashback açısından artık mantıklı değil. Parolapara, Papel, Sipay, İyzico, UPTION gibi alternatifler varken Paparaya bakılmaz.
Maalesef, birkaç sefer cashback bildirimi alamayınca gideyim bakayım dedim. Baştan aşağı değişmiş. Bu ay da dedim bari harcama yapayım cashback için, YT Premium için 52 TL'ye 5 TL cashback yaptı. Steam'den oyun aldım 0 TL cashback yaptı. Bitirmişler neredeyse.

Ziraat Bankası ve Halkbank'tan doğrudan oyun platformlarından bir şey satın alamıyorsun. Bankayı arayıp bu platformları güvenli listeye aldırman gerekiyor. Seneler önce arkadaşıma PSN Store'dan oyun alırken sorunu böyle çözdük. Ancak o kısma tamamen hakim değilim. Belki de yurt dışı alışverişine kapalıydı kartları.

Hocam aslında önceden Steam'den sorunsuz bir şekilde oyun alabiliyordum, sanırım bu sefer fiyatı çok yüksek olduğu için böyle oldu. Yurt dışı alışverişlerine bi sınırlama koymuş olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…