Merhaba, sorum Papara güvenilir mi değil. Papara'nın güvenli olduğunu biliyorum fakat aklıma bir şey takıldı. İninal şu an kapandı, yasa dışı bir olayı olmuş sanırım tam hakim değilim.
Papara kartımda biraz para var, birikim için orayı kullanıyordum. Sizce kullanmaya devam etmeliyim? Papara da İninal gibi kapatılır mı?
İddianame filan hazırlanırsa kapanması çok yüksek. İllegal para işleri için genelde Paparayı kullanıyorlar. Paparada para aklamadan yakalanan insan sayısı az da değil.
İddianame filan hazırlanırsa kapanması çok yüksek. İllegal para işleri için genelde Paparayı kullanıyorlar. Paparada para aklamadan yakalanan insan sayısı az da değil.
Birikim yapıyorsan Ziraat, Vakıfbank filan açabilirsin. Küçük paralar için Papara iyi de. Kaybı yüksek olacak paraları Ziraat, Vakıfbankta filan biriktirebilirsin.
Merhaba, sorum Papara güvenilir mi değil. Papara'nın güvenli olduğunu biliyorum fakat aklıma bir şey takıldı. İninal şu an kapandı, yasa dışı bir olayı olmuş sanırım tam hakim değilim.
Papara kartımda biraz para var, birikim için orayı kullanıyordum. Sizce kullanmaya devam etmeliyim? Papara da İninal gibi kapatılır mı?
Birikim için kesinlikle banka hesaplarını kullanın. Banka hesaplarını kullanamayacaksanız da bankalara ait ön ödemeli sistemleri kullanmanız daha yararlı olacaktır. Kaldı ki İninal'in yaşadığına benzer bir durumda, paranın bir anda yok olması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır diye düşünüyorum ancak bahsettiğim yollar güvenlik açıısndan daha faydalıdır.
Papara kartımda biraz para var, birikim için orayı kullanıyordum. Sizce kullanmaya devam etmeliyim? Papara da ininal gibi kapatılır mı?
Açıkçası Papara'yı ininale göre kat ve kat daha güvenilir buluyorum. Papara bana göre kendini yeterince kanıtlamış. Bence kapanmaz gibi. Tabii %100 güvence veremem.