Papara Kart, Şok Marketler'e Geldi!

Şok marketlerde satılan ürün markalarının ikinci sınıf markalar olduğunu düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz acaba ürün kaliteleri hakkında?

Tosla cashback anlamında Papara'dan Steam harici çoğu konuda daha iyi, zaten verdiği cashbacklerle beraber yıllık 24 TL kaybetmiyorsun üstüne kazanıyorsun.
Ek olarak 499 TL'ye kadar Akbank hariç bütün ATM'ler ücretsiz para yatırırken. Akbank ATM'si ise tamamen ücretsiz. Para çekerken sadece sıkıntı, ortak ATM komisyon kesiyor ama Akbank ATM kesmiyor. Tosback ise cabası. Komisyonu geri alabiliyoruz böylelikle.
Tosla'yı kötüleyenlerin çoğu eski zamanlarından bahsediyor. Şimdi kat kat daha iyi. Sadece canlı destek (yazışarak) sıkıntılı.

2si arasında ne gibi farklar var?
Papara Akbank ATM hariç (Akbank ATM için de kesiyor olabilir, emin değilim) her yüklemeye komisyon kesiyor. Çekerken ATM fark etmeden kesiyor. Ayrıca kampanyası Tosla'dan daha az. Bir de şu anlık Papara'ya Şok Marketler'den para yüklenmiyor ama Şok Marketler'e gelmesiyle yüklenebilir.
Tosla ise Akbank ATM'leri ile para yatırma ve çekme ücretsiz, ortak ATM'lerden para yatırma 499 TL'ye kadar ücretsiz, çekerken komisyon kesiyor. Kampanya sayısı daha fazla. Şok Marketler'in çoğu para yüklüyor, sadece Tosla'ya kayıtlı telefon numaranızı söyleyip para ile 2 TL komisyon (bunu da Şok kesiyor, Tosla değil) veriyorsunuz, kasiyer hallediyor.

Son düzenleme:
Hocam ben şahsen Toslayı da Papara'yı da kullanıyorum. Bana sorarsanız Papara çok daha geniş kullanım alanına sahip. Mesela geçen ay kişiye özel IBAN geldi, o kadar çok işime yaradı ki o

Hocam ben şahsen Toslayı da Papara'yı da kullanıyorum. Bana sorarsanız Papara çok daha geniş kullanım alanına sahip. Mesela geçen ay kişiye özel IBAN geldi, o kadar çok işime yaradı ki o
Tosla'ya da yavaş yavaş geliyor sanırsam özel IBAN. Bir hocama borç gönderdim IBAN ile 17.00 sonrası, para anında ulaştı. Burası iyi oldu. Bir de dekonta bakınca iki ayrı IBAN vardı. Birisinde IBAN, birisinde alıcı IBAN yazıyordu. Gelirse kullanırım. Ama şu anlık Paycell özel IBAN'ı kullanıyorum ve Tosla benim adıma olmadığından daha iyi Paycell IBAN benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…