stenntugra

Başarılı
Biliyorsunuz, Papara artık devre dışı. 16 yaşındayım ve Papara gibi özgür ve rahat bir dijital bankacılık firmasının uygulamasına geçmek istiyorum. İş Bankası'nın "İlk İmza" kartını düşündüm ama sanırım orada IBAN'dan para gönderemiyordum. Hem Papara gibi özgür hem de bankayla başımı ağrıtmayacak bir bankacılık uygulaması kullanmak istiyorum. Veli doğrulaması umrumda değil çünkü velilerim de zaten bu konuda "hangisini kullanırsan okey" diyorlar. Sizce hangisini kullanabilirim?

Bende Papara kapandıktan sonra benzeri bir uygulama arıyordum, Papel ve Nays'ı görüp ikisinin arasında kaldım. Play Store üzerinden baktığımda, Papelin yorumlarında düşük puan ile şikayetleri görünce şimdilik Nays'ı denemeye karar verdim. Bu ikisine göz atabilirsiniz hocam.

Bende Papara kapandıktan sonra benzeri bir uygulama arıyordum, Papel ve Nays'ı görüp ikisinin arasında kaldım. Play Store üzerinden baktığımda, Papelin yorumlarında düşük puan ile şikayetleri görünce şimdilik Nays'ı denemeye karar verdim. Bu ikisine göz atabilirsiniz hocam.
18den küçük olduğum için kart vermiyor nays, yoksa nays kullanıcam da olmuyor bir çözümü varsa kart almanın öyle yapıp nays kullanabilirim naysı baya beğendim çünkü

Papel de 18 yaş altı olduğum için direkt hesabımı doğrulayamıyor :D şaka gibi

Son düzenleme:
Nays ve ilk imza kullanıyorum. İkisinde de QR ödeme yapamıyorsunuz ilk imzada İş Bankası hariç başka banklara para atamıyorsunuz (İş Bankası'na atmak içinde kayıtlı ibanlara eklemeniz gerekiyor) naystada Papara açık olduğu dönemde Papara'ya para gönderemiyordu ama öyle çok bir kısıtlama yok diye biliyorum. Nays'taki cashback olayları çok işinize yarabilir veya ilk imzada %50 cashback veren sistem var (aylık 150TL ile sınırlı).

Tami uygulaması da kullanılabilir, Garanti BBVA bankasının. Bende alternatif olarak geçtim, Cashbackleri falan diğer uygulamalara göre daha fazla şuan için.

Benim Nays ile alternatif olarak kullandığım Sipay var. Sipay'da normalde soruşturma altındaydı ama işlem faaliyetlerine geçtiğimiz günlerde yeniden izin verdiler. Çoğu sitede %40 cashback vermesine karşın verdiği maksimum cashback limiti Nays'tan daha iyi diye geçmiştim.