Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Benzer hatayı Papara hesabıma farklı bir banka hesabından para yatırmaya çalışırken de veriyor. Belki de tüm işlevleriyle faaliyete başlamamışlardır henüz.Aylar oldu içinde 400 TL kaldı. Çekmeye çalıştığımda bu IBAN size ait değil diye çekemiyorum. Ne yapmak lazım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer hatayı Papara hesabıma farklı bir banka hesabından para yatırmaya çalışırken de veriyor. Belki de tüm işlevleriyle faaliyete başlamamışlardır henüz.
Böyle ödeme sisteminin de. Neyse. Yav bari internet alışverişine açık olsa. Yarın Steam'de indirimler bitiyor oyun alacağım alamıyorum Allah'ın belası uygulama yüzündem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl gönderecem? Başka bir ibana gönderirsem hata veriyor işte.Parayı göndermeyi deneyin bir de. Ben öyle çekebildim. Bir de Tami gibi servisler kullanıyorsanız muhtemelen ondan kaynaklı olarak IBAN'dan çekemiyorsunuz.
Para çekme açık bayağıdır niye çekemiyor?400 liran var mış hocam uğraşmana gerek yok akrabamın biri “️” içinde 37000 lirasını bıraktı çekemiyor.
cartel
Yetkin
Uygulamayı güncellediniz mi? Ben gönderebildim parayı.Nasıl gönderecem? Başka bir ibana gönderirsem hata veriyor işte.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-