Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.980 Çözümler 16 Beğeniler 1.264 Yer İstanbul 4 Ocak 2026 #1 Ziraat hesabımdaki bir miktar parayı birine göndermem gerekiyor. Normalde Papara kapanmadan önce Ziraat'teki parayı Papara'ya atıp gönderiyordum. Şimdi yeni Ziraat kartımı Papara'ya eklerken bu hatayı alıyorum.
Ziraat hesabımdaki bir miktar parayı birine göndermem gerekiyor. Normalde Papara kapanmadan önce Ziraat'teki parayı Papara'ya atıp gönderiyordum. Şimdi yeni Ziraat kartımı Papara'ya eklerken bu hatayı alıyorum.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 4 Ocak 2026 #2 Papara kapalı halen, sadece içindeki parayı kurtarabilirsiniz.
KS KS Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1.980 Çözümler 16 Beğeniler 1.264 Yer İstanbul 4 Ocak 2026 #3 Xbox 360E dedi: Papara kapalı halen, sadece içindeki parayı kurtarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim. Maalesef bu iğrenç ziraat bankası yüzünden atamadım parayı.
Xbox 360E dedi: Papara kapalı halen, sadece içindeki parayı kurtarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş müşteri hizmetlerini arayıp öğrendim. Maalesef bu iğrenç ziraat bankası yüzünden atamadım parayı.