Papara'ya şimdi ne olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmperorAntares
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Ailenizle beraber giderseniz kredi kartıda açılıyor diye biliyorum yani illahaki reşit olmanıza gerek yok.

Ailenizle beraber giderseniz kredi kartıda açılıyor diye biliyorum yani illahaki reşit olmanıza gerek yok.
Daha öncesinde gitmiştik ama açmamışlardı diye hatırlıyorum. Olmadı ailemle Halkbank'a tekrar uğrarım. Teşekkürler.

Bende QR kod ile para çekeyim dedim izin vermedi. QR ile alışveriş yapıp parayı bitireyim dedim, yine hata verdi. Fiziksel kartım yok, dijital banka kullanıyorum.

Tekrardan selamlar, Papara artık açılıyor ama bu FAST işlemleri vs. yapılabiliyor mu? Bilgisi olan var mı? Son paramı Steam'e harcayacaktım fakat bi 10 lira eksikmiş bende bir şekilde bulurum dedim de bu olay aklıma geldi yine.

@EmperorAntares, şu an aktif sanal harcama yapabiliyor, para yatırıp çekiliyor. IBAN'a para transferi yapabilenler var, lakin ben yapamıyorum.
Annemden kendime bir miktar para atıp Steam'de kod aldım ben geçen gün. Yapabilenlerin olduğu kadar yapamayanlarda var mış. Zamanla düzelir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…