Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 1 Ocak 2024 #1 Benim için çok yararlı bir özellik oldu, SMS koduyla uğraşmaya bile üşeniyor insan gerçekten. Aşağıya nasıl gözüktüğünü bıraktım, dilerseniz bildirime tıklayarak uygulamadan da onaylayabilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_2024-01-01-23-39-59-497_com.android.chrome.webp 25,9 KB · Görüntüleme: 189
Benim için çok yararlı bir özellik oldu, SMS koduyla uğraşmaya bile üşeniyor insan gerçekten. Aşağıya nasıl gözüktüğünü bıraktım, dilerseniz bildirime tıklayarak uygulamadan da onaylayabilirsiniz.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.445 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.845 Yer LTAF 2 Ocak 2024 #2 Bugün ben de yemek alırken gördüm bunu, Migros Yemek'te ilk siparişe 70TL indirim var bu arada aklınızda bulunsun.
Bugün ben de yemek alırken gördüm bunu, Migros Yemek'te ilk siparişe 70TL indirim var bu arada aklınızda bulunsun.
Zerolite Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 505 Çözümler 14 Beğeniler 259 2 Ocak 2024 #3 Güzelmiş ama Papara ile pek işim kalmadı cashback olarak da yetersiz.
Zerolite Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 505 Çözümler 14 Beğeniler 259 2 Ocak 2024 #5 Silinen üye dedi: @Zerolite ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Genel kullanım olarak banka hesabımı kullanıyorum, cashback olarak Nays ve Sipay daha iyi.
Silinen üye dedi: @Zerolite ne kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Genel kullanım olarak banka hesabımı kullanıyorum, cashback olarak Nays ve Sipay daha iyi.
Emir Bozat Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 551 Çözümler 6 Beğeniler 407 Yer Yalova/Merkez 2 Ocak 2024 #6 umut dedi: Bugün ben de yemek alırken gördüm bunu, Genişletmek için tıkla... Bu temassız içinde geçerli mi?
umut dedi: Bugün ben de yemek alırken gördüm bunu, Genişletmek için tıkla... Bu temassız içinde geçerli mi?
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 2 Ocak 2024 #7 @Zerolite Sipay'ı ilk kez sizden duyuyorum, önerir misiniz? Emir Bozat dedi: Bu temassız içinde geçerli mi? Genişletmek için tıkla... İndirimden bahsediyorsanız hayır sadece online ödeme.
@Zerolite Sipay'ı ilk kez sizden duyuyorum, önerir misiniz? Emir Bozat dedi: Bu temassız içinde geçerli mi? Genişletmek için tıkla... İndirimden bahsediyorsanız hayır sadece online ödeme.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.445 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.845 Yer LTAF 2 Ocak 2024 #8 Silinen üye dedi: Sipay'ı ilk kez sizden duyuyorum, önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünde para yüklediğiniz yer de Sipay değil mi ya? Ben mi yanlış görüyorum.
Silinen üye dedi: Sipay'ı ilk kez sizden duyuyorum, önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünde para yüklediğiniz yer de Sipay değil mi ya? Ben mi yanlış görüyorum.
Zerolite Yetkin Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 505 Çözümler 14 Beğeniler 259 2 Ocak 2024 #9 Silinen üye dedi: Sipay'ı ilk kez sizden duyuyorum, önerir misiniz? İndirimden bahsediyorsanız hayır sadece Online ödeme. Genişletmek için tıkla... %60 cashbackleri için kullanabilirsin, çok para atmaya gerek yok sadece abonelik için kullanılır.
Silinen üye dedi: Sipay'ı ilk kez sizden duyuyorum, önerir misiniz? İndirimden bahsediyorsanız hayır sadece Online ödeme. Genişletmek için tıkla... %60 cashbackleri için kullanabilirsin, çok para atmaya gerek yok sadece abonelik için kullanılır.
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 2 Ocak 2024 #10 umut dedi: Ekran görüntüsünde para yüklediğiniz yer de Sipay değil mi ya? Ben mi yanlış görüyorum. Genişletmek için tıkla... Örnek görsel için bir site yükleme sayfasından GPay'i seçmiştim ondan öyle yazıyordur onun dışında bilgim yoktu.
umut dedi: Ekran görüntüsünde para yüklediğiniz yer de Sipay değil mi ya? Ben mi yanlış görüyorum. Genişletmek için tıkla... Örnek görsel için bir site yükleme sayfasından GPay'i seçmiştim ondan öyle yazıyordur onun dışında bilgim yoktu.