Papel diye bir kart var mış az önce @creazy hocamdan öğrendim. Nedir bu? Bankadan bağımsız bir kart mı? Yurtdışı ödemelere açık sanırım doğru mu? (steam vb.)
Papara kapandı, ben biraz takıntılı bir tipim ve internetten kredi kartı ile alışveriş etmek istemiyorum. Bu işime yarar mı? Sonu Papara gibi olmasın gene.
Az önceki konuda bir mesajda CEO'sunun AKP'li olduğunu içeren bir alıntı vardı. Uzun süre kapanacağını sanmam. 100 TL'yi alıp bankanıza çekebilirsiniz. İlla böyle bir kart arıyorsan Nays+ İş Bankası veya Paycell bakabilirsin.
Papel diye bir kart var mış az önce @creazy hocamdan öğrendim. Nedir bu? Bankadan bağımsız bir kart mı? Yurt dışı ödemelere açık sanırım doğru mu? (Steam vb.)
Papara kapandı, ben biraz takıntılı bir tipim ve internetten kredi kartı ile alışveriş etmek istemiyorum. Bu işime yarar mı? Sonu Papara gibi olmasın gene.
Papel diye bir kart var mış az önce @creazy hocamdan öğrendim. Nedir bu? Bankadan bağımsız bir kart mı? Yurtdışı ödemelere açık sanırım doğru mu? (steam vb.)
100 TL’ye veri satın alıyorlar, kullandığınız süre boyunca tedirgin olabilirsiniz. Açıkcası ben malum partiye körü körüne destek veren birinin bırakın uygulamasını kullanmayı, çölde susuz kalsam suyunu içmem. Güven vermiyor.
Karekod ile ödeme yok aslında göstermelik olarak sadece Papel POS kullanan yerlerde var siz yok diye düşünün. Fiziki kart kullanmanız lazım onun dışında kartla para yükleme yok sadece IBAN yoluyla.