Para kazanınca ne olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    para
Brüt 32 dedi o da asgari mesai olduğu için her gün 30 küsür cumartesi çalışırsak 38-40 falan herhalde.

Yok bişey istemiyom tek istediğim iğne vurmak.
32 lira mı yoksa 32 bin mi? Ayrıca iğne derken steroid'den mi bahsediyorsunuz hocam?

O heveste gitti 2 haftadır salona gitmiyorum evde yapıyom da o da dümen tek dümen olmayan şey body sporuydu o da gidiyor hepten bunalım.

Evet bin tabi 32 liraya kim çalışcak deli sevmiş olması lazım.
Ya öyle 32 diyince bir an garipsedim, ama güzel maaş 32 binde en azından alın teriyle çalışıyorsun, diğer insanlar gibi baba parası yiyip gezip yatmıyorsun.

O heveste gitti 2 haftadır salona gitmiyorum evde yapıyorum da o da dümen tek dümen olmayan şey body sporuydu o da gidiyor hepten bunalım.

Bence bir psikoloğa gidin. Hem parayı harciyacak yer bulmuş olursunuz hem rahatlarsınız.

Bence bir psikoloğa gidin. Hem parayı harciyacak yer bulmuş olursunuz hem rahatlarsınız.
Psikoloğa niye gideyim?

Ya öyle 32 diyince bir an garipsedim, ama güzel maaş 32 binde en azından alın teriyle çalışıyorsun, diğer insanlar gibi baba parası yiyip gezip yatmıyorsun.
Parayla yapacak bir şey yok işte şu iğneyi halledersem tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…