E ERNEST 18 Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 2.361 Çözümler 11 Beğeniler 1.694 Bugün 17:57 #11 SF26 dedi: Çok daha kolayı var, milleti rageleyip her küfürde avukatla parayı yarı yarıya kırışacaksınız. Oturduğun yerden kas babacım parayı. Genişletmek için tıkla... Onun galiba önüne geçtiler diye biliyorum.
SF26 dedi: Çok daha kolayı var, milleti rageleyip her küfürde avukatla parayı yarı yarıya kırışacaksınız. Oturduğun yerden kas babacım parayı. Genişletmek için tıkla... Onun galiba önüne geçtiler diye biliyorum.
D4C 87 Üstün Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.245 Çözümler 2 Beğeniler 1.002 Bugün 18:03 #12 SF26 dedi: Çok daha kolayı var, milleti rageleyip her küfürde avukatla parayı yarı yarıya kırışacaksınız. Oturduğun yerden kas babacım parayı. Genişletmek için tıkla... O patchlendi ya, ensesi düz obez dışında kimse etkili şekilde yapamıyor onu.
SF26 dedi: Çok daha kolayı var, milleti rageleyip her küfürde avukatla parayı yarı yarıya kırışacaksınız. Oturduğun yerden kas babacım parayı. Genişletmek için tıkla... O patchlendi ya, ensesi düz obez dışında kimse etkili şekilde yapamıyor onu.
XEfe.Bey 87 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.773 Makaleler 1 Beğeniler 4.439 Bugün 18:20 #13 Sosyal medya da kocaman adamlar paralı troll olup 3 kuruş için onursuz davranışlarıyla kendilerini rezil ediyorlar.
Sosyal medya da kocaman adamlar paralı troll olup 3 kuruş için onursuz davranışlarıyla kendilerini rezil ediyorlar.
S snop02 2 Başarılı Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 933 Çözümler 4 Beğeniler 409 Yer Ortadoğu Bugün 18:21 #14 jackarmis dedi: O sistem artık değişti diye biliyorum, devlete ödüyorsun parayı. Karşıya değil. Genişletmek için tıkla... Aynen oyle, geçen gun 9K odedim devletlu ye. Kufur yok, hakaret yok. Toplumsal huzuru bozma. 125/2 madde.
jackarmis dedi: O sistem artık değişti diye biliyorum, devlete ödüyorsun parayı. Karşıya değil. Genişletmek için tıkla... Aynen oyle, geçen gun 9K odedim devletlu ye. Kufur yok, hakaret yok. Toplumsal huzuru bozma. 125/2 madde.