Kargonun ne kadar tutacağını bilmediğim için satıcı ile iletişime geçip sordum, o da "Param Güvende olarak güncelledim, kargo ödemiyorsunuz." dedi. "Param Güvende" sistemi nasıl çalışıyor, bilgisi olan var mı? Hiç kullanmadım daha önce.
Kargonun ne kadar tutacağını bilmediğim için satıcı ile iletişime geçip sordum, o da "Param Güvende olarak güncelledim, kargo ödemiyorsunuz." dedi. "Param Güvende" sistemi nasıl çalışıyor, bilgisi olan var mı? Hiç kullanmadım daha önce.
Guvenilir. Defalarca alisveris yaptim. Bozuk cihaz gonderen oldu ve geri yolladim. Sonuna kadar aliciyi koruyan bir sistem. Hatta bana gore Trendyol'dan falan daha guvenli.
Karsi taraf eger PTT veya Yurt ici ile gonderim yaparsa kargo falan odemiyor. Ben urun de sattim. Oradan biliyorum. Kargo masrafini sahibinden karsiliyor.
Genel olarak satıs yapıyorum sahibindenden 50'den fazla satisim oldu hiç iade almadim ve dolandirilma gibi bir durum olmadi fakat olmayacagi anlamina gelmez bizi asla korumuyor fakat aliciyi koruyor bu sistem.
Genel olarak satıs yapıyorum sahibindenden 50'den fazla satisim oldu hiç iade almadim ve dolandirilma gibi bir durum olmadi fakat olmayacagi anlamina gelmez bizi asla korumuyor fakat aliciyi koruyor bu sistem.
Diğer uygulamalarda kargo gönderirken videosunu kaydet seçeneği bile var. Sahibinden de oda yok. Geçen birisine lego gönderdim. Tırnak kadar parçası kırık diye geri yolladı. Bana ürün geri geldiğinde bu sefer 2 yerinde kırık vardı. Allah'tan elimde yedeği vardı değiştirdim. Kargo git gel bedavaya uğraşmış olduk.
Satıcı için aşırı riskli, alıcı için gayet güvenli bir sistem. Koşulsuz iade hakkın var. Ayrıca kargo ücreti bedava demek yanlış olur, alıcıdan da satıcıdan da komisyon kesiyor.