Sahibinden Param Güvende Güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senuzulme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 748

senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Son düzenleyen: Moderatör:
Alıcı için gayet güvenli. Satıcı için biraz sorunlu bir uygulama.

Son düzenleme:
Her "Param Güvende" satışında kargoyu karşı taraf mı ödüyor?
Hayır. Sizden de satıcıdan da komisyon kesiyor. Kargo ücreti onun içinde. Yani ekstra bir ücret ödemiyorsunuz. Sadece komisyon ödüyorsunuz alırken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak satıs yapıyorum sahibindenden 50'den fazla satisim oldu hiç iade almadim ve dolandirilma gibi bir durum olmadi fakat olmayacagi anlamina gelmez bizi asla korumuyor fakat aliciyi koruyor bu sistem.

Genel olarak satıs yapıyorum sahibindenden 50'den fazla satisim oldu hiç iade almadim ve dolandirilma gibi bir durum olmadi fakat olmayacagi anlamina gelmez bizi asla korumuyor fakat aliciyi koruyor bu sistem.
Diğer uygulamalarda kargo gönderirken videosunu kaydet seçeneği bile var. Sahibinden de oda yok. Geçen birisine lego gönderdim. Tırnak kadar parçası kırık diye geri yolladı. Bana ürün geri geldiğinde bu sefer 2 yerinde kırık vardı. Allah'tan elimde yedeği vardı değiştirdim. Kargo git gel bedavaya uğraşmış olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…