Sahibinden Param Güvende ile alışveriş yapılır mı?

Hocam ben ekran kartı, işlemci, anakart, laptop vesaire birkaç şey sattım ve bir sorun yaşamadım. Alıcı istese aynı malın bozuk halini ya da gerisin geri taş gönderebilir mi, evet. Ama aşırı kötü niyetli birine denk gelmen lazım.

Dolap daha güvenli diye duydum diğerlerinin de söylediği gibi.

Doğru dolap daha güvenli. Sahibindeni sanki 2 arkadaş oturup kurmuşlar, satsınlar ya bize de payımızı versinler kafasında bir uygulama. 0 destek muhatap.
Mağduriyet bildirince de mahkemeyle uğraşın diyorlar duyduğuma göre. Alıcı olarak iyi platform. Ya da ilanı açarsın Param Güvende olmadan, sonrasında alıcının tercih edeceği bir platformdan güvenli ödeme ile satabilirsin.

Hocam inşallah hiçbirimizin başına pg ile sıkıntı gelmez. ben komisyon az diye kullanıyorum ama, çok pahalı bir şeyi ben de satmaya çekiniyorum.

Hesap açılmıyor :/

Bugüne kadar toplam 5 tane olmuştur. Mouse, DaC ve bir kaç bir şey. Mouse ve özellikle DaC pahalıydı. Bu yüzden ben de böyle şeyler düşünmedim değil. Sahibinden adı üzerinde "param güvende" sistemi yaparak satıcıyı değil daha çok alıcıyı koruyor her anlamda kolaylıkta sağlıyor. Yani her şey olabilir ama ben de toplam 5 ve bu iki ürün içinde bir sorun yaşamadım.

Soğuk su içiyorsun. İlla elden satmam dersen ya EFT havale ile sat ya da dolap ve Gardrops'tan hesap açıp dolaptan yazan adama "pembe sitede nickim... Bu" yaz, yoksa filtreye takılırsın.

Soğuk su içiyorsun. İlla elden satmam dersen ya EFT havale ile sat ya da dolap ve Gardrops'tan hesap açıp dolaptan yazan adama "pembe sitede nickim... Bu" yaz, yoksa filtreye takılırsın.
Gardrops üzerinden satabilirsem satacağım. Olmazsa Sahibinden üzerinden satacağım ya, başka seçeneğim yok maalesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…