Merhaba. Sahibinden'de eskiden aldığım bir ürünü kullanmayacağım için kutusunu açmadan satmak istemiştim. Normalde Param Güvende satıcıya sıkıntılı diyorlar ancak aynısı sıfır ürünler için geçerli mi bilmek istedim. Eğer ürünü Param Güvende ile satarsam alıcı açtıktan sonra iade edebilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Eline gecikten sonra basina her sey gelebilir urunun ve iade hakki da oldugu icin evet icini acarsa edebilir.
- Makaleler
- 50
Evet edebilir. Kargoya vermeden once videoya cekip kendin icin delil saklaman gerekiyor. Olabildigince Param Guvende sistemini satici olarak kullanmamaya calisin, kullanacaksaniz da dedigim gibi videoya cekip delil olarak kullanin olasi bir sikinti ihtimaline karsi. Teknolojik bir urun ise calisirken videoya cekin, paketlerken videoya cekin, kargoya teslim ederken videoya cekin.
Evet edebilir. Kargoya vermeden once videoya cekip kendin icin delil saklaman gerekiyor. Olabildigince Param Güvende sistemini satici olarak kullanmamaya calisin, kullanacaksaniz da dedigim gibi videoya cekip delil olarak kullanin olasi bir sıkıntı ihtimaline karsi. Teknolojik bir ürün ise calisirken videoya cekin, paketlerken videoya cekin, kargoya teslim ederken videoya cekin.
Ürünün fazla bir maddi değeri yok ancak hiç tanımadığım biriyle uğraşmak istemiyorum. Ürün kapalı kutu olduğundan denemek için açmak istemiyorum. Yine de kapalı olduğunu ve kargoya verilişini detaylı şekilde videoya çekeyim. Teşekkürler.