Sahibinden Param Güvende ile ürün nasıl satılır?

GotfnX

Uzman
Şimdi arkadaşlar bir ürün satacağım ve Param Güvende ile az önce sanırım sattım. Teklif gönderdi kabul ettim. İlan az önce yayından kalktı ama ilk Param Güvende ile satışım olacak. Şimdi ne yapacağım kargoya nasıl vereceğim? Alıcı ödemeyi yaptım diyor. Lakin kargo kodu falan geliyormuş bana olayı pek anlamadım.

Gelen kodu belirtilen kargo şirketinin en yakın acentesine ürünle beraber götürüyorsunuz. Kodu ve ürünü verdiğiniz zaman onlar direkt gönderiyor. Bu arada para askıda kalıyor eğer üründe bir sorun çıkmazsa size parayı teslim ediyor Sahibinden.

''Tebrikler! İlanınız satıldı'' gibisinden bir bildirim düşecek, satışı onaylayacaksınız. Paranın düşeceği hesabı ve kargolama yapacağınız şirketi seçeceksiniz (Ptt-Yurtiçi). Sonrasında kod verecek, o kod ile 2-3 gün içerisinde kargolamayı yapacaksınız.

Hocam şimdi onaylama hesap ekleme falan hepsini yaptımda. Ben 350TL'ye sattım şimdi Param Güvende bedeli falan var mı? Bana kaç TL gelecek?

Hocam şimdi onaylama hesap ekleme falan hepsini yaptımda. Ben 350TL'ye sattım şimdi Param Güvende bedeli falan var mı? Bana kaç TL gelecek?
Alıcı onayladıktan sonraki iş günleri içerisinde hesabınıza yatıyor.

Size bir şey uygulanmıyor, 350 TL yatacak hesabınıza. Hizmet bedeli alıcıya yansıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…