Sahibinden Param Güvende kullanmaktan çekiniyorum

bahtsızkarakter 60

Uzman
Satıcıya karşı hiç koruması yok, millet işini görüp iade eder diye kullanmak istemiyorum. Doğru mu yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satışta asla pg kullanma, alırken Pg'den şaşma.

2+2 alırken 3 satarken 5 hesabı değil mi hocam .
Kullanmayın PG inanılmaz riskli bir sistem boş yere dert sahibi olmayın.

Tüm ikinci el ticaret sitelerinde geçerli bu kural fiyat veya değer arttıkça olabildiğince uzak dur. Hem alma hem satma. Bahsedilen en kötü örneklerinden birisi ama diğerlerinin de aşağı kalır yanı yok.

Şahsen 3 ile 4 defa kullandım. Satın alırken ürünün videosunu ve seri numarasını, paketlerken de çekmeyi unutmayın. O zaman oldukça yararlı oluyor.

Şahsen 3 ile 4 defa kullandım. Satın alırken ürünün videosunu ve seri numarasını, paketlerken de çekmeyi unutmayın. O zaman oldukça yararlı oluyor.

Eki Görüntüle 268867
Başkan, bu sahibinden alıcı çıkma süresi ne kadar sürüyor ortalama? İlanları koyalı 3 gün oldu, gören sayısı bile 20 değil. Milyonların baktığı sitede 3 günde 20 görüntüleme ile asla satılmazmış gibi geliyor.

Satıcıya karşı hiç koruması yok, millet işini görüp iade eder diye kullanmak istemiyorum. Doğru mu yapıyorum?
Bence biraz satacağın miktara bağlı. 1.000 TL üzerine sattığın hiçbir şeyde kullanmamak daha iyi Param Güvende sistemini.

Pahalı bir şey ise PG kullanmanı önermem, dolandırılmaya çok müsait bir sistem.

Monitör ve üst düzey ekran kartları sattım. Ne alırken ne de satarken PG ile işlem yapmadım. Aynı şehirden alıp aynı şehirden satarım.

Dostum açıkçası cidden bilemiyorum, konu genelde sattığın ürünün fiyatına ve piyasadaki arz-talep dengesine göre değişiyor. Örnek olarak kendime bir router aldıktan sonra, elimdeki full set 2 adet Pi'yi satışa çıkardım ki fiyatını da hemen nakite çevirmek için elimden geldiği kadar uygun tuttum. Yaklaşık 3 haftadır alıcı bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…