Sahibinden Param Güvende olmadan T.C. Numarası vererek havale yapmak güvenilir olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 348375
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 570
  • Etiketler Etiketler
    havale satıcı

348375

Deneyimli
Merhaba. 10.800'e Corsair Vengeance RAM alacağım ve satıcı PG kullanmıyor, bu sebeple havale teklif etti. T.C. Vermek ile sizce bu şekilde güvenli olur mu? Aksi bir durumda parayı çekmek için ne gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
T.C.'yi sen mi vereceksin satıcıya? Ayrıca 10.800 gibi bir rakamda asla görmediğim ellemediğim bir şey için para atmazdım.

Merhaba. 10.800'e Corsair Vengeance RAM alacağım ve satıcı pg kullanmıyor, bu sebeple havale teklif etti. T.C. Vermek ile sizce bu şekilde güvenli olur mu? Aksi bir durumda parayı çekmek için ne gerekli.

Aklından dahi geçirme bak daha geçen gün konu açıldı, dolandırılma vakası. Kargo ile mi gönderim sağlanacak?

TC ne alaka anlamadım? Sizin TC mi yoksa satıcının T.C'si mi?

Kolay Adres'ten mi bahsediyorsunuz? Evet ise TC kullanmayın bence. Numara veya email daha mantıklı Kolay Adres için. Veya klasik IBAN kullanın.

Satıcı'nın TC'si ise size çok bir faydası olur mu bilmiyorum. Eğer konu Kolay Adres ise gene bir farkı yok IBAN'dan. Para aynı yere gidiyor.

Sizi Sahibinden kopyası bir siteye mi yönlendirdiler acaba?

Satıcı uzun süre satış yapıyor ise ve yorumları gayet iyiyse gönderilebilir. Güvenlik açısından IBAN açıklamasına ilanın bilgilerine kadar girin. Satıcı kendi kimliği önlü ve arkalı atabilir. Ama yine düşünürdüm gönderirken.

Merhaba. 10.800'e Corsair Vengeance RAM alacağım ve satıcı PG kullanmıyor, bu sebeple havale teklif etti. T.C. Vermek ile sizce bu şekilde güvenli olur mu? Aksi bir durumda parayı çekmek için ne gerekli.
Referansı varsa alabilirsin ben ekran kartı almıştım havale ile.

Aklından dahi geçirme bak daha geçen gün konu açıldı, dolandırılma vakası. Kargo ile mi gönderim sağlanacak?

Kolay adres ne bilmiyorum sahibinden pg kullanmıyor satıcı bu sebeple havale istedi vergi no istedim onu iletecek şimdi nasıl sorgulayabilirim?

Referans yok satıcı aydın Didim'de hesap yeni açılmış.

Yeni açılmışsa kaçın hocam. RAM'ler piyasanın altında mı satılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…