Jorji

Uzman
Makaleler
1
Merhaba. Daha önceden 1password kullanıyordum. Ancak fiyatı yüzünden halihazırda av olarak kullandığım BitDefender Password Manager'a geçtim. Ancak onu da mobil av ve şifre yöneticisi konusunda çok beğenmediğim için Kaspersky'ye geçtim ancak şu anda Kaspersky kasamda olan eski şifrelerime ulaşamıyorum. Para iadesi hakkım var, sizce para iadesi isteyip BitDefender Total Security ve 1Password'a geri dönüş yapsam mı?

Artı olarak benim için VPN de önemli bir konu Kaspersky'nin fiyatı ucuz olduğu için onu tercih etmiştim ancak bu durumlar söz konusu olduğu için ve Kaspersky'nin mobil uygulama mağazasından kaldırıldığı için farklı bir VPN tavsiyesinde de bulunabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Windscribe'ı denedim. Ancak kısıtlayıcı ağ algılandı hatası veriyor. Acil durum bağlantısı özelliği de çalışmıyor. Bu durumda Proton VPN, Bitwarden ve BitDefender Total Security kullanacağım gibi görünüyor. Bitwarden'ın yanında 2FA uygulaması mı kullanmalıyım yoksa Bitwarden'a tekrardan üye olmaya çalışıp dahili 2FA servisini mi kullanmalıyım? 10 dolarlık fiyatına değer mi?
Hocam bildiğim kadarıyla windscribe pahalı. Eğer o fiyatlara çıkacaksan mullvad vpn bakabilirsin. 2FA uygulaması olarak ben Ente Auth kullanıyorum tavsiye ederim.

Son olarak Proton VPN, Bitwarden Free, ve BitDefender Total Security kullanmakta karar kıldım.
Ancak authenticator uygulamasında hala önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.