Pars adlı üyenin ban olayı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 84
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    ban pars
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EsatKa

Üstün
Makaleler
44
Konu hakkında 1 gram bilgim yok, tesadüf eseri Recep Baltaş'ın profiline görünce gördüm. Olayı anlatacak olan?

Kendisi bir konudan bir şekilde ceza almış. Ya kendisi ya da arkadaşı durumu sormak için gelip bana Sahibinden.com'da yazıyor. Benim de satışta 100.000 TL'lik kameram var, aa dedim müşteri geldi galiba. Bir baktım, pars'ın cezası niye bitmedi diye soru geliyor. Kan beynime sıçradı yemin ederim. Halen daha aklıma geldikçe sinirleniyorum.

906 mesajı var, sıfır çözüm, bir makale, tonla kopya konu ve gereksiz mesajlar, tek yaptığı yönetime muhalif olmak, yaralı parmağa işe desen sidiğim daha değerli der ama uyarı aldı mı ortalığı veryansın eder.

Bakın ben birileri kırılacak diye düşüncelerimi kendimde saklayamam! İnsanlara faydan olacaksa başımın üstünde yerin var. Ben bir sinirle uyarı verdiğim kişiden özür dileyip uyarısını sildim. Olması gereken bu. Ama senin buraya ve insanlara sıfır katkın varken işin gücün sürekli eleştirmek ve en ufak uyarıda çığırtkanlık çıkarmak ise seni zaten burada istemiyoruz! Zaten yeni kurulmuşuz, şurada varoluş mücadelesi veriyoruz üstüne bir çoluk çocukla uğraşamayız.

Örnek bir senaryo anlatayım;

Bu pars adlı üye bazen profilinize "Merhaba." yazıyor, bu bir tuzaktır sakın yanıt vermey- diyeceğim ama siz cevap verene kadar "Hocam cevap?" yazıp sizi sıkıştırmaya devam ediyor.

Sonra merhaba diyorsunuz, sizden bir sosyal medyadaki iletişim kanalınızı - yani genelde Discord'unuzu - alıyor; ardından sizi durduk yere Aydın'a çağırıyor, nerede yaşadığınızı soruyor.

Genel olarak da bu sekanslarla taciz ediyor. Pedofili olayını bilmiyorum ama 180GB Queen konseri indiren adam dediyse inanma ihtimalim var.

1720702493504.webp

Bu pars adlı üye bazen profilinize "Merhaba." yazıyor, bu bir tuzaktır sakın yanıt vermey- diyeceğim ama siz cevap verene kadar "Hocam cevap?" yazıp sizi sıkıştırmaya devam ediyor.

Sonra merhaba diyorsunuz, sizden bir sosyal medyadaki iletişim kanalınızı - yani genelde Discord'unuzu - alıyor; ardından sizi durduk yere Aydın'a çağırıyor, nerede yaşadığınızı soruyor.

Genel olarak da bu sekanslarla taciz ediyor. Pedofili olayını bilmiyorum ama 180GB Queen konseri indiren adam dediyse inanma ihtimalim var.

Eki Görüntüle 64461

Kurtulma yontemi muthis.

İyi bir üye sanıyordum, değilmiş meğerse.

Eki Görüntüle 64461

2018'li hesap istiyormuş kısmına kadar normaldi :D

Zaten garip birisiydi. Adamın kendi Discord'unu vermesi ayrı komedi zaten. Belli ki sıkıntıları var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt