Ücretsiz Party Quiz, Steam'de Ücretsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Caner Uncu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 782
  • Etiketler Etiketler
    steam
Makaleler
13
Yer
Çorum
Party Quiz, Steam'de ücretsiz. Yapımcının yayınladığı habere göre, oyun önümüzdeki hafta 7 dolar olacakmış. Şu an kütüphaneye eklerseniz kalıcı olarak sahip olursunuz.

Ücretli olacağına dair haber kaynağı:

Epic'e sövenler dolu etraf. İlginç.
Meyve veren ağaç taşlanıyor, zamanında GTA 5 verdiler diye herkes onun ayarında bir oyun istiyor halbuki yine çok kaliteli oyunlar verdiler zamanında. Bioshock, Tomb Raider, Metro ve Fallout gibi.

Hocam onun nedeni biraz da oyuncuların Launcher'dan şikayet etmesi. Mesela Epic o kadar kaliteli efsane oyun veriyor ama bir Launcher düzeltemiyor. İşkence gibi Launcher. Epic gönlümün efendisi ona lafım yok. GTA 5, Kingdom Come: Deliverance, Star Wars BF2, lego Star Wars skywalker saga, BioShock, Borderlands gibi bence kaliteli oyunlar ve daha fazlasını verdi zamanında. Ama ne hikmetse bir türlü şu Launcher'a yatırım yapmıyor.

Sanırım GTA 5 gibi zirveleri görünce artık böyle oyunları beğenmez oldular. Bir de Epic Games artık mimlenmiş zaten. Steam hem daha köklü hem de daha kaliteli diye birçok kişinin gönlünde taht kurmuş. Tabii ben de Steam'i daha çok severim Epic Games'e göre ama harbiden de "Bomboş oyunlar veriyor Epic Games" demek de mantıklı bir şey değil yani.

Ben de kötü demeyenerdenim ama iyi oluyor. Bir baskı oluşturup arada iyi şeyler vermeye zorluyordur Epic Games'i diye tahmin ediyorum

Sırf bu yüzden epic almak istediğim oyunu bedava bile verse yine para verip steamden alasım geliyor.

Arkadaşım yok oyun da zaten almaya değer görünmüyor. Sonuç: Faydalı bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…