Ücretsiz Party Quiz, Steam'de Ücretsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Caner Uncu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 782
  • Etiketler Etiketler
    steam
Objektif olarak konuşuyorum, Epic'in yaptığını kimse yapmaz iyi jestler yapıyor. Ancak bir Steam değil, Steam kalitesinde değil. Steam'de ki çeşitlilikler, cüzi şeyler bile Epic'te yok. Steam'in sevilme sebebi de bu. Bu zamana kadar bunu bilmemen çok garip.

Söylediklerimden tamamen farklı şeyler anlayıp dislike atmışsın. Ben Epic, Steam'den daha iyi demiyorum. Eşit seviyede de değiller Steam daha iyi zaten ona lafım yok. Bende Steam'i daha çok seviyorum. Bahsetmeye çalıştığım şey Epic Launcher'ının eleştirilmesi değil. Epic'in uygulamasını ve sistemini bende sevmiyorum. Parayla aldığım oyunlar sanki boşaymış gibi geliyor. Topluluk kısmı yok çünkü Epic'te. Sadece oyunu başlatmana yarıyor. Benim bahsettiğim konu Epic'in ücretsiz oyun vermesi ve verdiği ücretsiz oyunların eleştirilmesi.

40 yılda bir ücretsiz oyun verip bunu veren Steam'e tek kötü laf görmedim. Ama her gün o güzel kadar oyun veren Epic'e sövenler dolu etraf. İlginç.
@Lorien Şu kısımdan öyle anlaşıldığı için attım. Eleştirmek özneldir, Eleştiriyi gereksiz yere genelleştiren insanları ciddiye almayacaksın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…