Passolig vize yenileme ücretinin 1.200 TL olması saçmalığı

Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Babamla 100 yılda bir maça gidelim dedik ancak Passolig kartımızın vizelemesi gerekiyordu. Galatasaray – Fenerbahçe maç biletinin fiyatları 1.500 TL iken vizeleme işlemi 1.200 TL. Toplam 3.000 liraya gidebilecekken şu anda 5.400 TL (diğer masraflar dahil değil.) tuttuğu için gitmiyoruz. 1.200 TL bir vizeleme için fiyat değil, soygundur.

Yılbaşından önce 800 TL'ye vizelemiştim, o bile çok bence. Kaç milyon taraftardan ne kadar paralar toplanıyor, soygundan başka bir şey değil gerçekten de.

Alternatifi olmadığı için nasılsa mecbur ödeyecekler mantığıyla fiyat biçiyorlar maalesef. Ona vereceğim parayla maçı evimde izler, yanına da biramı mezemi alır krallar gibi takılırım.

Tuttuğun takım değiştikçe bu da yükseliyordu sanırım. Benimki mesela Ankaraspor kartı. Beşiktaş’ın maçlarına girebiliyorum ama Fenerbahçeli olmama rağmen hiç denemedim. Fenerbahçe için bilet almak istediğimde, uyarı olarak "Gişelerde sadece Fenerli passolar alınacak." deyince almaya yeltenmemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde temmuzdan temmuza zamlanıyordu. 2025 Haziranında 500tl idi 2025 temmuzda 800 şimdi yıl başında 1200tl yapmışlar. Bence saçmalık zaten 800 bile fazla denilecek bir rakamken 1200 yapmaları saçma olmuş

Takımdan takıma değişiyor sanırım. Ben eylül ayında Konyaspor karta yenileme yaptığımda 400 TL falan kesilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…