Path of Exile 2, 15 Kasım’da Erken Erişime Açılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 135
Makaleler
5

Gamescom 2024’te gösterilen yeni fragmanda Grinding Gear Games, Path of Exile 2’nin Wraeclast dünyasında yer alacak Boss’lar hakkında bazı ipuçları verdi. Öte yandan Yeni Zelandalı oyun şirketi, Path of Exile 2’nin 15 Kasım’da erken erişime açılacağını duyurdu. Path of Exile 2 ilk olarak 2019 yılında duyurulmuş olup, o zamandan beri geliştirme aşamasında olan bir oyun.…

Devamını Oku: Path of Exile 2, 15 Kasım’da Erken Erişime Açılıyor
Kaynak: Techolay

İlk oyun oynamayı çok isteyip de aşırı karmaşık yapısından dolayı IQ’m yetmediği için bir türlü ısınamadığım bir oyundu. Umarım biraz olsun basitleştirirler de ikinci oyunu oynayabilirim.

IQ’m yetmediği

2000 saatim var. Hala daha yeni şeyler öğreniyorum oyunda. 2. oyunda da gelmiş geçmiş en iyi ARPG'yi yapmışlar gibi görünüyor. Karmaşıklık konusunda bir şey değişmeyecek, sadece oyun kendini oyuncuya daha iyi açıklayacak artık.

İlk Path of Exile'ı daha en başında bırakmıştım. Bir kendime baktım, bir de başka oyunculara baktım ve anladım ki bu oyun benlik değil. Umarım ikinci oyun benim için güzel olur ve bir hayal kırıklığına uğramam.

Bu boyutta bir skill ağacı daha önce görmemiştim. Devasa.

Oyunun çıkışı 6 Aralık tarihine ertelendi. Gerekçe olarak ise şu açıklamayı yaptılar :

"Maalesef kötü haberlerimiz var. Erken Erişimi 3 hafta ertelemek zorundayız. Yeni tarih 6 Aralık. Bunun için gerçekten üzgünüz. İnsanlar lansmanlarımız sırasında izin ve benzeri şeyler planlıyorlar ama biz bunu yapmak zorundaydık. Peki ne oldu? Geride kaldığımız şeyin oyunun kendisi olmadığı, beklediğimizden çok daha uzun süren bir sürü sunucu tarafı altyapı çalışması olduğu ortaya çıktı.
Verdiğimiz en önemli sözlerden biri de tüm mikro işlemlerinizin hem Path of Exile 1 hem de 2'de çalışmasıydı. Bunu yapabilmek için sadece Path of Exile 1 ve 2 için değil, aynı zamanda konsol alemleri için de hesap sistemlerini entegre etmemiz gerekiyor. Kimse ödediği hiçbir şeyi kaybetmesin ve kimsenin hesabı bozulmasın diye her şeyi mükemmel hale getirmeliyiz. Bunu aklımızda tutarak ertelemeye karar verdik. Yaklaşık 4 hafta içinde Path of Exile 2'nin Erken Erişiminde bekleyebileceğiniz içerikler hakkında konuşacağımız bir canlı yayın yapacağız. Bunu şimdiye kadar yaptığımız en büyük lig duyurusu olarak düşünebilirsiniz. Ekibin üzerinde çok çalıştığı oyun sonu içerikleri hakkında her şeyi size anlatmayı gerçekten dört gözle bekliyoruz. O zamana kadar, desteğiniz için teşekkürler".

Yeni bir güncelleme notu :

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…