ExellionTR

Başarılı
Her yönüyle 10 numara oyundur, arada yeni sezon geldikçe girip keyifle oynuyorum. Türü seven / almayı düşünenler yapıştırsın ilk kez indirime girdi. 1 Haziran 23:00'a kadar da ücretsiz oynanabiliyor internetiniz hızlıysa indirip deneyin, 141 GB dosya boyutu var. İndirim ne zaman bitiyor göremedim, yazmıyor.

Kasım veya Aralık ayında tam sürüme geçerek ücretsiz olacağı söyleniyordu fakat aldıktan sonra en kötü ihtimalle 40-50 saat oynayacaksanız bu fiyata da kesinlikle değer. Zaten ilk karakteri açıp hikayeyi oynayayım, bitirip endgame'e geçeyim diyene kadar 40 saat geçiyor. Kısacası bütçenize uyuyorsa ve şu zamanlarda oynayacaksanız yapıştırın gitsin, 700 TL için 6-7 ay beklemeye değmez bana göre.

Screenshot_1.webp

Zaten bedava olacak bu sezon verdiği para için alınır stash Tab olmadan zor.

Daha önce birisinden key alıp Steam'den bir süre oynadım fakat supporter pack falan yok bende. Direkt 15 dolarlık paketi alsam coin gelir mi acaba.

Daha önce birisinden key alıp Steam'den bir süre oynadım fakat supporter pack falan yok bende. Direkt 15 dolarlık paketi alsam coin gelir mi acaba?

Normalde 30 dolarlık indirimsiz halini alınca 300 puan veriyordu, burada 150'ye düşürmüş namussuzlar. Ben de sonradan fark ettim. Yine de 15 dolara düşmesi iyi olmuş tabii, herkes hardcore oynamıyor. Supporter pack alırsan gelir, orada yazıyor zaten ne kadar verdiği vs. onunla da stash Tab alırsın. Endgame'e kadar kasa çok sorun olmuyor ama sonrasında illaki lazım oluyor. Bu arada oyun içinden de alabilirsin o puanları, 50 coin 5 dolar mı neydi, aynı şeye denk geliyor yani. Başlangıçta lazım olmuyor dediğim gibi, ilerleyen aşamalarda stash sıkıntısı çektiğini düşündüğünde alırsın.