ExellionTR

Başarılı
Tam sürümün çıkış tarihi belli değil. Reddit'te 2027'ye kadar sarkabileceğini konuşuyorlar. Çıktıktan 7-8 ay sonra ücretsiz olur diye almadım, o dönemde de WoW oynadığım için "yaz ayına kadar tam sürüme çıkarsa başlarım" dedim ama bunun çıkacağı yok. Direkt alıp geçsem mi? Sırf 30 dolar vermemek için 2026 veya 2027'ye kadar beklemek de istemiyorum. Oynayan arkadaşlar önerir misiniz?

Son düzenleme:
Hocam oyun ilk açıldığında aldık arkadaşla 15 dolardan, o zaman oynadım ama şuanki durumunu pek bilmiyorum. Birinci oyunun üzerine güzel çıkmışlar. Mekaniksel olarak da, grafiksel olarak da, mantıksal olarak da iyileşmiş oyun. Ama içerik olarak eksikti biz oynarken, halen daha çok bir şey getirmemişler galiba. 30 doları bence haketmiyor. En son oynadığımızda act 3 sonrası yoktu, sanırım şuan 4 gelmiş ama classların yarısı da yok oyunda, classlar olmadığından silahların da yarısı yoktu oyunda. Yani içerik olarak da early accesste oyun. Ayrıca ben oynarken sistemi tamamen kitleyen bir hata vardı düzeltildi mi bilmiyorum 😂

Steamdeki incelemem de aşağıda hocam bakabilirsin

Hocam oyun ilk açıldığında aldık arkadaşla 15 dolardan, o zaman oynadım ama şuanki durumunu pek bilmiyorum. Birinci oyunun üzerine güzel çıkmışlar. Mekaniksel olarak da, grafiksel olarak da, mantıksal olarak da iyileşmiş oyun. Ama içerik olarak eksikti biz oynarken, halen daha çok bir şey getirmemişler galiba. 30 doları bence haketmiyor. En son oynadığımızda act 3 sonrası yoktu, sanırım şuan 4 gelmiş ama classların yarısı da yok oyunda, classlar olmadığından silahların da yarısı yoktu oyunda. Yani içerik olarak da early accesste oyun. Ayrıca ben oynarken sistemi tamamen kitleyen bir hata vardı düzeltildi mi bilmiyorum 😂

Steamdeki incelemem de aşağıda hocam bakabilirsin

İncelemenizi okudum, yorumunuz için de teşekkür ederim hocam. Tam sürümün belirsizliği nedeniyle biraderle beraber aldık gitti :).

Screenshot_1.webp