Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.192 Yer Çorum 6 Nisan 2026 #1 Merhaba arkadaşlar, Yeni monitör almamla beraber elimdeki Paugge DisplayPort 1.4 kablosu boşa çıktı. Sıfır ayarında kablo, herhangi bir sorunu yok. 6-7 ay anca kullandım. Vatan Bilgisayar'dan 2025 Eylül ayında satın aldım, garantisi devam ediyor. Kutusu ve faturası da mevcut. DP 1.4 sürümünü destekliyor, uzunluğu 2 metre ve altın uçlu. Ürün şu: PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da İstediğim fiyat: 350 TL. Abuk sabuk kargo ücreti ödememeniz adına Sahibinden'den Param Güvende açarım, o şekilde alabilirsiniz, daha uygun olur. Görseller: Son düzenleme: 2 Mayıs 2026
Merhaba arkadaşlar, Yeni monitör almamla beraber elimdeki Paugge DisplayPort 1.4 kablosu boşa çıktı. Sıfır ayarında kablo, herhangi bir sorunu yok. 6-7 ay anca kullandım. Vatan Bilgisayar'dan 2025 Eylül ayında satın aldım, garantisi devam ediyor. Kutusu ve faturası da mevcut. DP 1.4 sürümünü destekliyor, uzunluğu 2 metre ve altın uçlu. Ürün şu: PAUGGEENTDP1420 VESA SERTİFİKALI DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da İstediğim fiyat: 350 TL. Abuk sabuk kargo ücreti ödememeniz adına Sahibinden'den Param Güvende açarım, o şekilde alabilirsiniz, daha uygun olur. Görseller: