Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Paycell almak mantıklı mı arkadaşlar? Bununla birlikte bazı sorularım da olacak, yanıtlarsanız sevinç duyarım.
  1. Papara, İninal gibi bir kart mı mantıken?
  2. Steam gibi yerlerden yani internetten alışveriş yapabiliyor muyum?
  3. Kartı herhangi bir Turkcell bayisinden temin edebilir miyim?
Ya müşteri hizmetlerini aradım mıy mıy konuşamayan bir tip geldi. Ona bilmiyoruz buna bilmiyoruz. Ben de buraya sorayım dedim, esenlikler (:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,
  • Mantıken Papara, ininal, Tosla bütün ön ödemeli bankalar gibi.
  • İnternetten alışveriş yapabiliyorsunuz. Ancak kimlik doğrulaması gerekli.
  • Kartı herhangi bir marketten temin edebilirsiniz. Veya Trendyol, Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde de satılıyor.
Bana kalırsa 18 yaş altı için ön ödemeli bankalardan en iyisi paparaydı. Onunda durumu belli zaten. Hiç bunlarla uğraşmayıp eğer 18 yaş altı iseniz velinizle sizin adınıza Ziraat veya Finans bank'tan hesap açın. 18 yaş üstü iseniz Paycell, Papara falan uğraşmanıza gerek yok.

Son düzenleme:
Selam,

Paycell almak mantıklı mı arkadaşlar? Bununla birlikte bazı sorularım da olacak, yanıtlarsanız sevinç duyarım.
  1. Papara, ininal gibi bir kart mı mantıken?
  2. Steam gibi yerlerden yani internetten alışveriş yapabiliyor muyum?
  3. Kartı herhangi bir Turkcell bayisinden temin edebilir miyim?
Ya müşteri hizmetlerini aradım mıy mıy konuşamayan bir tip geldi. Ona bilmiyoruz buna bilmiyoruz. Ben de buraya sorayım dedim, esenlikler (:

Paycell pişmanlık.

En mantıklısı Papara. Şu anda sıkıntılı olduğuna bakmayın en fazla 1 hafta içinde düzelecek ve aynen çalışmaya devam edecektir. Ama bence alternatif olarak Yapı Kredi play veya Garanti BBVA bana daha mantıklı geliyor.