PayPal ülkemizde tekrar kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burkii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 479
  • Etiketler Etiketler
    paypal

Burkii

Yetkin
Makaleler
1
Yer
İzmir
Aradan neredeyse 8 yıl geçecek çekildiğinden bu yana ve bu konuda hiç kimse genel olarak dillendirmediğinden merak ediyorum. Sizce Wikipedia gibi benzer bir şekilde bir anda döner mi?

Çok zor hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak neden yasaklandı?

Hocam BDDK'ya yapılan başvuruları, sistemlerini yurt içinde bulundurmadıklarından ötürü reddetmişlerdi.

Aslında tam da öyle değil o bu işin kılıfı.

TR Paypal'dan diğer ülkelerdeki gibi AUDIT bilgisi dışında çok daha fazla bilgiyi talep etti. Paypal "Bu gizli bilgi ben her ülkeye bu bu bu bilgileri veriyorum sana verdiğim gibi sana bunları veremem" dedi. TR de "O zaman ben de senin lisansı iptal ederim" dedi.

Özetin özeti bu. Detayları var.

Gerekçesini merak edenler için "Terör finansmanını engelleme" olarak gösterdi bizim partizan mahalle de; bahane tabi. Kontrol edemedikleri hiç bir transaction'ı ülkede istemiyorlar.

Ha gelir mi, bence gelebilir. Wise olsun o olsun bu olsun kimseyi tutmuyorlar ülkede. Allahın bomboş afrika ülkelerinde bu tür sistemler çatır çatır kullanılırken terör olmuyor da bizde mi oluyor

Böyle soruların bir anlamı yok. Kapanması da açılması da padişahın bir fermanına bakar. Ne zaman paypal birilerinin işine gelir o zaman açarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…