mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 22 Şubat 2026 #1 AVM'lerdeki berberler de kapalı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2026
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.503 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 22 Şubat 2026 #2 Hayir. İsteyen aciyor pazar gunu. Benim berberim pazar gunleri acik.
F Faruk12 Becerikli Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 247 Beğeniler 98 22 Şubat 2026 #3 Simon dedi: Hayir. İsteyen aciyor pazar gunu. Benim berberim pazar gunleri acik. Genişletmek için tıkla... Teknik olarak açmaması lazım. Berberler odası herkese yazı gönderiyor pazar günü açmayın diye. Binde bir bayramlar için falan çok yoğunluk olduğu zaman "bu pazar isteyen açabilir" diye izin veriyorlar.
Simon dedi: Hayir. İsteyen aciyor pazar gunu. Benim berberim pazar gunleri acik. Genişletmek için tıkla... Teknik olarak açmaması lazım. Berberler odası herkese yazı gönderiyor pazar günü açmayın diye. Binde bir bayramlar için falan çok yoğunluk olduğu zaman "bu pazar isteyen açabilir" diye izin veriyorlar.
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 22 Şubat 2026 #4 Simon dedi: Hayir. İsteyen aciyor pazar gunu. Benim berberim pazar gunleri acik. Genişletmek için tıkla... Pazar günü berber kapatmak ne abi ya.
Simon dedi: Hayir. İsteyen aciyor pazar gunu. Benim berberim pazar gunleri acik. Genişletmek için tıkla... Pazar günü berber kapatmak ne abi ya.
F Faruk12 Becerikli Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 247 Beğeniler 98 22 Şubat 2026 #5 mustaine dedi: Pazar günü berber kapatmak ne abi ya. Genişletmek için tıkla... Vallahi onların da dinlenmeye ihtiyacı var. Belki nöbetçi berber mantığıyla tek tük açık olsa olur ama esnaflık zor.
mustaine dedi: Pazar günü berber kapatmak ne abi ya. Genişletmek için tıkla... Vallahi onların da dinlenmeye ihtiyacı var. Belki nöbetçi berber mantığıyla tek tük açık olsa olur ama esnaflık zor.
Remus Lupin Uzman Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 934 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 508 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu 22 Şubat 2026 #6 mustaine dedi: Pazar günü berber kapatmak ne abi ya. Genişletmek için tıkla... İsteyen kapatır isteyen kapatmaz. Eşek mi onlar?
mustaine dedi: Pazar günü berber kapatmak ne abi ya. Genişletmek için tıkla... İsteyen kapatır isteyen kapatmaz. Eşek mi onlar?
Th3RealKayseriLee Yetkin Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 1.586 Çözümler 10 Beğeniler 1.154 22 Şubat 2026 #7 Kafasına göre yapmıyorlar Berberler Odası gibi bir yerin varlığından ötürü kapalı tutuyorlar. Yoksa kaçamak yapan illaki vardır.
Kafasına göre yapmıyorlar Berberler Odası gibi bir yerin varlığından ötürü kapalı tutuyorlar. Yoksa kaçamak yapan illaki vardır.
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 846 Yer İstanbul 23 Şubat 2026 #8 Cadde ve mahalle üstü berberler pazar genelde kapalı olarak görüyorum. Ama AVM berberleri sürekli açık.
Cadde ve mahalle üstü berberler pazar genelde kapalı olarak görüyorum. Ama AVM berberleri sürekli açık.